Bedava Para Kazanma

Sektörsel  destekler


Başbakanlık’ dan yapılan açıklamaya göre devlet kişi bası 15.000 TL para dağıtıyor. Ayrıca hibe çerçevesinde sektöre ve yere göre değişiklik göstermekle birlik de destek olmak amacı ile beli bir zaman ödemesiz ve çok uygun oranlarda yatırımcılara, girişimcilere ve üretim yapacak kurumsal firmalara destek olanakları sağlıyor.  Sizin hayalinizdeki işe kavuşturmak için gereken ne varsa yapılıyor. İsteyene girişimcilik, meslek öğrenme ve işletmecilik danışmanlıklarını ücretsiz veriyor.

Türkiye’ de Tarımdan savunmaya, elektroniğe, hayvancılığa, imalat ve hizmet sektörlerinde arsa dan ar- ge ye kadar olup ayrıca yurt içi pazardan uluslar arası pazarlara kadar dernekler ve ataşelik le birlik de hareket ederek yeni pazarların yolunu acıyorlar. İş yapmak isteyene olanaklar çok geniş sadece bunlar değil. Yeter ki işe yarar bir iş planınız veya işletmeniz olsun. Ayrıca melek yatırımcılar, bankalar, Avrupa kaynaklı proje desteklemeleri ve berter yöntemi de sizlerin iş dünyasına katılmanız için hazır bekliyorlar yeter ki onları ikna edin

Her zaman iyi bir iş planınız olsun ve ilgilendiğiniz iş dalı ile ilgili yeterli donanımınız ve bilginiz olması şart. Kendinize güvenmiyorsanız onlarında size güvenerek para vermelerini beklemeyin.  Ayrıca para öyle bedava dedik se gerçek den de bedava değil. Yoksa o yatırımlarda sizi zengin olmanızı sağlamaz. Bunun için nakit yönetimi sağlam olmalıdır. Diyelim ki devlet gerçek den şartsız herkese para verdi ne olur. Fakir ve orta gelirli aynı kalır. Kısa dönem bir rahatlık olur.  Zengin de daha zengin olur

Zenginlerin zengin olması onların veya başka birilerinin suçu değil. Fakir insan eline gecen para ile hemen daha pahalı elbiseler, telefonlar, elektronik, ev eşyalarına harcayarak parayı bitirir. Orta gelirli insanlarda biraz daha lüks ve üst sınıf gelirli insanlar gibi yasamak için daha iyi otomobil ve daha büyük evler alırlar. Çünkü onların düşünceleri aynıdır. Ancak zenginler daha zengin olur neden mi? Onlar kendilerine nakit akısı sağlayacak yatırımlara öncelik verir ve onlardan gelen para ile giderlerini karşılarlar. Kısaca para ile para kazanırlar. Sağlam para kaynakları olduktan sonra kafalarına göre istedikleri gibi yasarlar akar kaynakları da her zaman devam eder.

Etik olmayan bir şekilde ve gayrimeşru yollardan zengin olanlar o varlığı taşıyamazlar. Onlar işin sırını bilmezler ondan dolayı hayatları kısa bir dönem sonra yine eski hayatlarından daha beter olur. Sonardan görmenin verdiği bir duygu ile kendilerini dünyanın hakimi gören insanlar eninde sonunda bitterler. Diyeceksiniz ki onlarda lüks araca biniyorlar doğru ama elindeki olanaklara göre çok mütevazi bir hayatları var.

Yorumlar