En Hızlı Nasıl Zengin Olunur?

Zengin olmak istiyorum
En kısa zamanda zengin olmak için birçok yol var. Ne kadar para varsa seçenekler de o kadar çok artıyor. ancak işletme ve işletmeden gelen gelirler yeni iş yerleri açmak ya da işletme sistemi kurarak temsilcilik / Bayilik vermekle olur. Bir işletmeniz varsa yeni ürün / hizmet bulmak için yaratıcı bir düşünceye sahibi olmak da sizi zengin eder. Bunun haricinde bir ürünün bölge bayiliği ya da ülke dağıtıcılığını alabilirsiniz.  Peki işletmecilik bilgisi olmayan zengin olmaz mı olur o da gayrimenkulde imarlı arsa yatırımı yapmak milyon TL ev almak yerine imarlı arsa alınıp kat karşılığı verilerek de zengin olunur. Önemli olan arsanın yeri ve imar durumudur.

İnternet'e, gazetelerde ve kitaplarda sizlere zengin olmanızı vaadi eden kitaplara ve yayınlara itibar etmeyin. Onlarda zengin ediyor ama sizleri değil kitapları yazanları, yazarları zengin etmek. Kısa zamanda kişisel gelişim gibi kitaplarda Zenginlik nedir, Nasıl zengin olunur, Sıfırdan nasıl engin oldum, Kısa yoldan nasıl zengin olunur, istemenin esrarı, zenginlik sırrı, sır gibi yayınlara itibar edilmemeli. Bunlar işletme bilgilerinden daha çok kişisel gelişim kitaplarıdır. İnternet'e link dağıtarak, oturduğun yerden para kazanmak isteyen, Bilgisayar basında günden 2 saat çalışarak zengin olunmaz.

Gayrimenkulde zengin olmak için konut almak artık yatırım olmaktan cıktı.  son zamanlara konutların fiyat / kira oranı 16 ile 20 yıla kadar çıktı bu da çok uzun bir zaman olduğundan yatırımın zamansal değeri düşük olur değer kazancı olayı da kazanç olarak sayılmaz ne kadar fazla değer kazanırsa kazansın sonuçta alım yapacağı yine aynı konut olacaktır. En hızlı zengin olma potansiyeli işletmecilerin haricinde avukatlar, doktorlar ve yüksek yöneticilerde bu fırsat vardır. İş adamlarının hayatlarını anlatan yazılar kurgulanmış ve doğru olmayan yazılardır.  Bazı afis, dergilerde başarı hikayeleri de aynı durumda ve sizleri ikan etmek için yazılmış yada söylenir her duyduğumuza ve söylenene inanmayalım. 

Daha detaylı bilgi için yazımıza yorum bırakabilirsiniz. Sizin için size özel yöntemlerle zengin olma planı yapalım 


Yorumlar