İnşaat projelerini % 100 Finansman Desteği









Türkiye’de en çok kazandıran sektörlerin başında inşaat geliyor. İnşaat firmalarının en büyük sıkıntılarından biri arsa temini ve diğeri de proje için finansman bulma zorluğudur. Finansman sıkıntısını da arsayı kat karşılığı temin etmek yollu ile arsa maliyetlerinden kısmi olarak kurtuluyor. Proje belediye tarafından onaylandıktan sonra inşaat başlarken satışlar başlıyor. Bu da onlara sadece toplam proje maliyetinin % 20 karşılamaları yetiyor.


Önce sat sonra yap gibi bir avantaj sunuyor. Ancak çok büyük projelerde bu parayı bulmak için bile bazı inşaat firmaları ortak projelere imza atma yoluna gidiyorlar. Orta ve küçük inşaat firmalarının ortaklık yapma durumları yok ya da çok azı ortak hareket ediyorlar. İste proje parasını bulamadıkları için daha küçük projelere ilgileniyor. Küçük projelerinden getirisi daha az oluyor.



Bunun için elindeki olanaklardan daha fazla proje yapmak yâda yeni kurulan inşaat firmaları, inşaat şirketleri proje için para ayırmadan iş yapmak istiyorlarsa özel anlaşmalı firmalar tarafından parasal olarak destekleniyorlar. Projeye ayırmak istediğiniz miktarın % 25 i kadar paranız varsa size proje tutarının tamamı kadar kredi sağlıyoruz.

Yorumlar