Milyoner Olma Yollu






Zengin olmak istiyorsun da bu bir plan mı hayal mi? Plansız bir iş yapılamadığı gibi zenginde olunamaz. Aradaki var birinde sadece arzu varken diğerinde net olarak ne kadar para kazanmak istemeniz, Ne zamana kadar buna ulaşmanız ve ne yaparak buna sahip olmanız gibi sorulara cevaplar verirseniz bu plan olur. Milyarder yani bin TL Lik Rakamlarla sahip olmakla milyoner olmak arasında ince bir çizgi vardır. 

İlk önce nasıl 1000 TL ile 999.000 TL gibi arasında olan 4 rakamlı kazanç ile 6 rakamlı kazanç arasında nasıl bir yol almalısınız. Ondan sonrada 7 rakamlı kazançlar yaparak adınızı milyoner olarak anılmasına neden olursunuz. Öncelikle kazandıran ve kazanan bir işletme sahibi olmak için en az ortalama 60.000 TL ile yatırım yaparak işletme kurmanız halinde sizde 5 yıl sonra milyoner olabilirsiniz. 

Sıkı bir işletmecilikle birlikte mali politikalar uygulayarak yatırım yaparak yada işletmenizi ek işletmeler açarak, işlerinizi geliştirme büyütmek gibi seçeneklerle milyoner olmaya hızla yol alabilirsiniz. Bir zaman sonra elinizdeki para ile daha fazla kazandırarak daha hızlı zengin olma yoluna girersiniz. İlk başlarda zor olur ama elinizde 200.000 ile 600.000 TL arasında nakit olduğu zaman fırsatlar önünüzde çoğalmaya başlar. Bu da çığ etkisi yaratır ve paranız katlanarak zengin olursunuz.

O kadar para kazandıracak iş fırsatları var mı diyeceksiniz. Söyle bir bir örnek v ereyim bu gn son model bir telefon almak isterseniz bir çok seçenek ve marka olgunu görür karar vermekte zorlanırsınız. Aynı durum işletmeler içinde geçerli iş yapmak amacı ile işletme kurmaya yada yatırım yapmaya karar verdiğinizde bir çok temsilcilik, bayilik ve fırsatlar önünüzde sıralanarak zengin olmanızı sağlayacak yatırımlara yol alırsınız ve sizde büyük iş adamı olur. İş adamları derneklerine üye olursunuz. Sizlere akıl danışmaya gelirler.

Yorumlar