Otel İşletmeciliği Yaprak Zengin olun.





Turizm denildiğinde ilk akla gelen işletmeler otellerdir. Son yıllarda iç turist ve dış turistlerde yaklaşık yıllık % 20 artış oluyor. Buda pazardaki pastadan pay kapmak isteyenleri otel işletmeciliğine yönlendiriyor. İnşaat firmaları, tekstil firmaları, elektronik ve elektrik firmaları başta olmak üzere birçok sektörde iş yapanların yanında ünlülerde otelciliğe merak saldılar. 


Otellerde bir çok kazanç fırsatlarını birlikte sunan karışık işletmelerdir. Kuru temizlemeden, oto yıkamaya, berberden çiçekçiye kadar bir çok iş yapıla bilir yada kiraya vererek kar elde ediliyor. Restoran, bar, düğün salonları, toplantı solanları olarak işletilebilir. Konaklama hizmetlerinden gelen karda bunlara ekstra kalıyor. 

Otelciliğe yatırım yapmak isteyenlerin önünde bir çok seçenekler vardır. Aile için pansiyonlar, apart oteller, 1 yıldızlı otellerden 5 yıldızlı otellere kadar çeşitlilik gösteriyor. Tabi doğal olarak ta fiyatlarda aynı durumda oluyor. Otel alımında sadece kiraya vererek bile en kısa zaman dilimi olarak kendini 4 ile 6 yılda amorti ederek paranızı 2 katına çıkarıyor. İşletmecilik yaparsanız bu oran 2 yılla kadar düşer. 

Eğer sizlerde otel alımı yaparak işletmecilik yapmak yada kiraya vermek istiyorsanız ancak para konusunda sorunlarınız varsa sizler expertiz raporu sonucunda olsan bedelin sadece % 25 koymanız durumunda kalan % 75 lik dilimi sizler için en uygun ödeme yollu ile kredi sağlıyoruz. Siz de % 25 ni nakit olarak sağlayarak ödeme dönemi bitene kadar aldığınız değerin yaklaşık 2 katına çıkması yolu ile Koyduğunuz paranın 7 katını kazanarak Türkiye'nin en zenginleri arasında yerinizi almış olursunuz. 




Yorumlar