Zengin Olmasını Bilmek



Herkes zengin olmak istiyor ama çok azı bir şeyler yapıyor. Bazıları da kısa zaman sonra hayallerinden faz geçerek planlarını iptal ediyorlar onun içinde zengin olmak isteyenlerin en fazla % 5 amaçlarına ulaşıyor. Öncelikle amaç paralı olmak değil bir amacı gerçekleştirmekse o zaman insan daha iyi motive ediyor kendini. zengin olmak zor değil ama kolayda değil. Kararlarını net vermeli ve bunu gerçekleştirmek için mücadele etmelidir.  Ayak üzeri 10 larca fikir üretip çay içene kadar zengin oluyoruz sonrası yine aynı. 

Zengin olmak için plandan sonra nasıl zengin olacağına karar verilmelidir. İşletme açarak mı , Ticaret mi, borsa ve gayrimenkul yatırımı mı? Baba işinde devam mı yoksa yeni bir iş dalında mı faaliyet gösterilecek. Kurumsal ve bireysel olarak bunlar çok çeşitlilik gösterir. Doğru kararı vermek için araştırma ve analiz ile uzmandan yardım almanız daha doğru ve elle tutulur verilerle karar verilir. 

Zengin olmak için gelirinizi artırmak zorundasınız. bunun yollu da size daha fazla para kazandıracak işlerde çalışmak ve parayı doğru kullanmaktır. ihtiyacınızdan daha fazla para kazanırsanız o zaman zengin olma potansiyeliniz var demektir. daha fazla kazanamıyorsanız gereksiz giderlerinizi elemeniz lazım. Duygusal kararlarla yada başka birilerinin sözlerine yada durumuna bakarak satın alma yapmayın. Amacınızı gerçekleştirene kadar fakir gibi yaşayın ve para biriktirin ondan sonra artık yatırım ve işletme açma girişiminde  buluna bilirsiniz. 




Yorumlar