Gayrimenkul Yatırımı Yaparak Zengin Olmanın Yolları




Zengin olmanın sırlarından biride aktif ve güvenilir gayrimenkulle yatırım yapmaktır. Arsa, konut ve ticari iş yerleri,tarlalar olmak üzere 4 çeşit yatırım sunuyor. Ancak burada önemli konu öncelikle güvenir bir gayrimenkul danışmanından yardım almak ve piyasayı analiz etmekten geçiyor. Eğer nakit paranız varsa o zaman fırsatlar ve pazarlık yapma sansımız daha fazla olur. Yatırım yapılacak gayrimenkul kadar önemli bir diğer konuda hanginde neden yatırım yaptığımızı mantıklı nedenlerle bilmeliyiz. Biri için mantıklı, karlı gelen yatırım türevi digeri için zarar etmesine neden olabilir. 

İkamet için konutu bulunan birinin konut alması, yada pahalı konut almak yerine arsa alması daha karlı sonuçlanır. Gayrimenkulde yatırım yaparken finansal duruma göre parasal kaynak yada başka birinin parasını kullanarak gayrimenkul yatırımı yapılmasında olanak verir. Her ne durumda ve şarta olursa olsun eğer doğru yerde ve doğru fiyatlama ile alınmış bir gayrimenkul sizlere kesinlikle para kazandırır. 

gayrimenkul kadar finansal kaynakları doğru yönlendirmek kazancınızı % 100 artmasına neden olurken doğru yönlendirilmediği zamanlarda sadece % 15 lerde sınırlı kalır. Bazen temelden almak yerine kredi kullanarak almakta çok mantıklı bir yoldur. Temelden aldığınızda kredi faizi ödemekten kurtulursunuz. Ayrıca kaldıraç yöntemini kullanarak güvenilir yatırımla normal kazancınızın 4 katını aynı zamanda kazanmanız mümkündür. 

Gayrimenkul yatırımı aslında o kadar pahalı bir yatırım türü değildir. Nitekim bir araba parası olanlar bile yatırım yaparak kazancı sağlamak yolu ile 5 yıldan sonra zengin biri olma fırsatı vardır. Zaman zaman Finansal danışmanlığı yada konut danışmanlık konusunda çoğu zaman yeterli aylık kazanımlarının olmadığını söylüyorlar ve kirada oturuyorlar. Oysa bu ikilinin aylık sigara masrafı bile aylık kira kadar oluyor. Üstelik her ayda kira vererek mal sahibini zengin etmeye çalışıyorlar. Oysa biri bıraksa ve kira artı sigara parasından evin aylık taksitini öderler.

 Daha detaylı bilgi için yazının sonuna yorum yapmanız yeterlidir. 

Yorumlar