Fakirlikten Kurtulma ve Zengin Olma Fikirleri




Ne iş yaptığınız yada ne kadar kazandığınız hiç önemli değil! finansal farkındalık yaratarak zenginliğinize zenginlik katacak ve fakirlikten kurtaracak fikirleri bu blogda bulacaksınız. Evli, Bakar, İsterse yönetici, devlet memuru, esnaf, iş adamı, iş kadını firma sahibi, ev hanımı, ev kızı, öğrenci, emekli yada asgari ücretli çalışsan biri olun.

Zengin olamak her toplumun ve bireylerin umut ettiği ve hayalini kurduğu yaşam biçimidir. Ancak zengin olmak için toplum olarak bilinçli üreten bir toplum olursak bu mümkündür onun içinde işletme yatırım ve finansal konularında bilgi sahibi olunmalı kendimizi psikolojik olarak da hazır his etikten sonra elimizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek varlıklı bir hayat yaşamalıyız. Fakirlikten kimseye fayda gelmez zengin olmak iyidir.

Bu da ancak bilinçli insanların yetişmesi ile mümkündür. Ülke nüfusundan daha önemli olan üreten insan sayısıdır. Dünyada söz sahibi olmak yada zengin bireyler olmak için bilgiyi üretmelisiniz bunun içinde bilim ve ürün geliştirmek için araştırmayla, geliştirmeyle mümkündür.

Birilerinin yaptığını yaparak sadece geride kalan toplum oluruz o zamanda zengin ve refah toplum olmak ancak hayallerde kalır. Her bir birey bir amaç belirleyerek Ülkesi ve kendisi için çalışmalıdır.


Yorumlar