Güneş Enerjisinden Para Kazanma








Girişimci ve yatırımcı olan bir insan için en önemli kriter kendini amorti etme süresi ve yatırım maliyeti ile geleceği olmasıdır. Nitekim ilk olanlar parayı kazanır. Bu anlamda ülkemizde güneş enerjisi ile elektrik üretimi yeni başlayan bir fırsattır. Bu fırsattan yararlanarak sizlerde yatırım yaparak para kazanırsınız. Özelikle ülkemizde şu anda en fazla yatırım yapılan ve işletme kurulan bir sektör olup gelecekte fırsatlar çoktur. Ülkemiz konum olarak bölgeye göre değişmekle birlikte 11 saat ile 6 saat arasında güneş gören bir bölgede bulunuyor. 

Güneş enerjisinden elektrik üreterek devlette satmak yada kendi ihtiyacınızı karşılamak için çok çeşitli sistemler vardır. Tarımsal elektrik, sulama, villa tipi, otel, konutlar için ve kazancı sağlamak için yatırım yapmak diğer yatırımlardan daha kısa zamanda kendini amorti ediyor. Bakım masraflarının az olması alıcının devlet olmasından dolayı da işletme giderleri çok düşüktür. Harekeli parçaların olmaması arıza yaparak üretim kesintisine olanak bırakmıyor.

Türk insanın en çok yatırım yaptığı gayrimenkul bile kendini 18 yılda amorti ederken bu güneş enerjisinden elektrik üreten sistemler kendini 4 ile 6 yılda amorti ederek tamamen kara geçiyor. İşetme kurulumundan daha karlıdır. Hiç işletme bilginiz olmasa da en az bilgi ile para kazandıracak işlerdir. Öyle ki anlaşma sonrasında bütün detaylarla sistemi kurup size anahtar teslimi yapıyorlar. Toplam tutarın % 15' ni karşılamanız durumunda kalan % 85 bankalar 3 yıl ödemesiz 8 yılla kadar taksit yapmaları avantajdır. Orta ölçekli bir işletmede kendi aylık ödemesini yaptıktan sonra sizlere para bırakıyor. 

Erken emekli olup hayatın bütün nimetlerinden yararlanırken uyurken, gezerken siz ailenizle keyifli anlarınızı yaşarken para kazanmaya devam edersiniz. Üstelik riski yok bunu içinde geceleri rahat uyur ne oldu diyerek psikolojik sorunlar yaşamanıza pazarlama, reklam, yönetim, insan kaynakları vb gibi işletmelerin yapması gereken faaliyetleri de yapmak zorunda değilsiniz. Üstelik Lisanssız Elektrik Yönetmeliği gereğince elektrik aboneliği bulunan tüm aboneler 1 Mw a kadar Güneş Enerjisi ile elektrik üretim tesisi kurabilir ve kendi elektriğini üretebilir.

Sizlerde geleceğin işlerinden ve sürekli talep artan bir işte yatırım yaparak para kazanmak istiyorsanız bizlere ulaşmanız yeterlidir. Sizlerin yatırım düşüncenize göre projelendirme işlemleri yapılarak kurulum yapılır. Bu sistemler Alman kalitesi, Alman firmalarından en büyük olan güneş enerji panelleri kurulumu ile kesintisiz 25 yıla kadar tam verimle kazanç sağlarsınız. 25 yıl sonra % 10 panel ekleme yaparak devam edersiniz. Böyle kazanç hangi yatırımda var araştırın bakın geleceğin en rahat para kazandıracak işlerini şimdiden kazanmaya başlayın.

 Daha detaylı bilgi için yazının sonuna yorum yapmanız yeterlidir. 


Yorumlar