Hayat Ne Zaman Başlar ?





Hayat denilen yaşam maratonu doğduğunda değil farkında olduğumuzda başlar. Sizlerde hayatınızın mali yönünü sorguluyor ve hayatınızla ilgili sorulara cevap arıyorsanız bu yazı sizlere hitap ediyor. Özelikle 18 yas ile 30 yaşındakilerin okumasını tavsiye ediyorum. Yaşınız 40 geldiğinde bir ah veya keşkelerle kederlenmek istemiyorsanız! Öyle insanlar farkı bazı şeylerin farkına 40 dan sonra varıyor o zamanda iş işten geçmiş oluyor.Çünkü o yaşta insan bir çok fikirleri kalıplaşmış hayatında bazı kararları almak ve uygulamak için çok geç kalmış olur.

İnsanımız birilerini mutlu etmek veya el alem ne der diyerek çevrenin etkisinde çok kalıyor. Gençliğin verdiği cahillik ve olgunlaşmamak mantıklı kararlar yerine duygusal kararlarla hareket etmesine neden oluyor. Bu kitap hayatına yeniden yol vermek isteyenlere hitap ediyor. Sizler çok iyi bir eğitimden, mali bilgiden yoksun hata hayatınızdan memnun olmaya bilirsiniz.

Birileri size yol göstermemiş akıl danışacak birileri olsaydı keşke demek yerine Hayatınıza yeniden doğmak ve yeni bir başlangıç için kendi kendinizi eğitmek zorundasınız herkes zengin olarak doğmaz yada o kadar şanslı olamaz ama aradaki farkı kapatmak tamamen kişiye bağlı bir durumdur. Bir şeylerin farkına vardıktan sonra değişim için katı kurallar almalısınız yada hayatınızda geldiğiniz gibi gidersiniz.

Önemli olan kendinize olan güven ve kararlarınızı uygulamak için yılmadan mücadele ederek amaçlarınıza ulaşmaktır buda bir tek size ve elinizdeki olanaklarınızı nasıl kullandığınıza bağlıdır. Kimi kötü olaylardan dolayı kederlenerek içine kapanırken kimde ders alıp hataları bir daha yapmamak için küçük ama emin adımlarla ilerlerler. SEÇİM SİZİN ELİNİZDE 




Yorumlar