Riski Düşük En iyi Yatırım Nedir.




Yatırım yapmak veya işletme kurmak isteyen insanların kafasında en önemli 2 sorun var biri finansman diğeri risk olarak üretilen ürünlerin ve hizmetlerin satımı işletme yönetimidir.  Öyle ki elinde bir miktar parası olan insanlar yatırım için en risksiz kazancı garantili olan işlere yatırım yapmak ve iş yeri açarak para kazanmak istiyorlar. İşletmelerini büyütmek, paralarına para katmak için yatırım yapmak isteyen insanlarda buna dahil. Kısaca en kayıp etme riski düşük, kar marjı yüksek giderlerin düşük olduğu işler tercih ediliyor. 

Bunun yanında yatırım yapılan sermaye miktarını amorti etme süresi de göz önünde bulunduruluyor. Bütün bu analizlerin sonunca yatırım kararı alınır veya karardan faz geçilir. İste sizlere bu noktada geleceği parlak müşterisi garantili ve öz sermayenizi 12 ile  18 ayda % 100 kazandırırken toplam yatırımı 4 ile  6 yılda amorti ederek sizleri zengin edecek yatırımdan söz ediyorum Üstelik 50 yıl kadar üzün süre kazanç sağlayacak. Sizler hayatınızı dilediğiniz gibi yasarken her gün güneş sizlere para kazandırmak için doğsun. 

Riski yok denecek kadar az bilginiz olmadan sizlere para kazandıracak GES Güneş enerjisinden elektrik üretiminden söz ediyorum. Sizlerin sermayesine  göre planlanan kredi bularak finansmanı kolay güvenilir bir yatırım aracıdır. İhtiyacınız olan miktarını kendiniz kullanırken fazlasını devlete satarak para kazanın. 

Her yıl artan % 8 lerde zamlardan kurtulun ve tarımsal sulama için yakıt parasından kurtularak daha bedavaya gelirken aydınlatma ve ısıtma üretim için elektriğiniz bedava olsun böylelikle diğer rakiplerinize karsı avantajlı konuma gelirsiniz enerji maliyetlerini yok ederek bu da sizleri rekabete bir adım öne taşır daha ucuza ürettiğiniz için daha uygun fiyata vererek pazar payınız artar yada aynı fiyata verseniz de kar marjınız artar.    

Ges projelerinden uzun dönemli yüksek randıman almak için kurulum yapılırken kaliteli malzeme iyi planlanmış sistem önemlidir. Ucuza kurmak için düşük kaliteli ürünlerin düşük fiyattan alımı  enerji üretimini düşürürken bakım masraflarını artırır ve istenen randıman tam olarak alınamaz. Onun için sağlam montaj ve kaliteli malzeme kullanarak sistem devreye alınmalıdır. 

Sermaye olarak bir otomobil fiyatı kadar nakit paranız olması yeterlidir. Zamanla sisteme ekleme yaparak karınızı artırmanız söz konusudur. Alman kalitesi ve Alman iş disiplini ile enerji24 olarak kurulum işlemleri yaparken işletme ve yatırım konusunda deneyimimizle sizlere garanti süresince ücretsiz işletme danışmanlığı yapıyoruz. 

Blog: http://abitgulistan.blogspot.com/ 
web: http://enerji24.de/






Yorumlar