En Çok Para Kazandıran İş




Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının yayımladığı istatistiklere yatırımcısına en çok kazandıran işlerden biri elektrik. Riski düşük getiri garantili yatırımla diğer seçeneklerden daha avantajlıdır. Elektrik piyasasında yapılan değişiklik ile elektrik dağıtımında aracı olan ve kullanıcıya yönelik elektrik ticareti yapan, üreten 117 şirket yılda 611 milyon lira yani işletme başına 5.2 milyon lira kazanarak yeni ve girilmemiş sektörlerde daha fazla kazanç sağlandığını gösterdiler Sizler de elektrik üreterek satmak yada kendi enerji ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız iletişime geçiniz. Riski olmayan müşteri sorunu olmadan her ay düzenli olarak para kazanarak en kolay yoldan servet sahibi olun. 

Elektrik üretimi yapmak isteyen işletmeler kendi ihtiyaçlarını karşılamalarının yanında kendi kullanımları için enerji giderlerini sıfırlayarak maliyetleri düşürme kulanım fazlasını da devlete satma durumu söz konusudur. Sistemin kurulması için çorak verimsiz arazi, çatılar, yazlıklar evler, villalar, oteller, avm, iş hanları, hastaneler, tavuk çiftliği çatıları, petrol ofisleri, şantiyeler, ve fabrika Üzerleri gibi boş atıl alanları ufak yatırımla aktif gelir getirir hale getirmek mümkünken isteyen kiraya verebilir. 

Normal işletme kurmaya göre bir çok avantajı bulunuyor. İşletmelerde yönetim çok detaylı ve insan faktörüne bağlı bir durum olup. ürünü ve hizmeti satamamak gibi bir durum söz konusudur. Üstelik bir sürü departman, insan, yönetim ve finansal sorunlarla uğraşmadan temiz ve kolay para kazanma olanağını sunuyoruz. Kurulumdan sonra tek yapmanız gereken temizlik ve güvenliğini sağlamak. Üstelik hareketli parça olmadığından dolayı bakım ve tamir giderleri olmadığı gibi güneşin doğduğu her gün para kazanmaya devam edeceksiniz. 

Enerji24 olarak alman kalitesi ve iş disiplini ile uygun montaj ve ürünler, hizmetin devamlılığı sağlayarak sizlere kesintisiz 25 yıl garantili panellerle % 20 ekleme ile 50 yılla kadar kesintisiz kazanç sağlamanızı temin ediyoruz. . Oysa Ülkemizde yeni kurulan işletmelerin % 25 civarında ilk 2 yıl içinde kapanıyor 6 yılı gecen firmalar sadece % 7 ile 12 arasında oluyor. Bu nedenle Elektrik üretimi konut, doviz, borsa, işletme kurma, yatırımlarından daha karlıdır. 

Üstelik otomobil değeri kadar yatırımla başlayarak kazandıkça yatırım yapmaya devam edersiniz. 8 yıl vadeli % 85 kadar kredi ile 4 ile 6 yıl da kendini öderken ondan sonra sistem ve her ay size kazandıracağı para çok yüksek olup konuta göre 4 kat daha karlı yatırım oluyor. Sizlerde daha detaylı bilgi almak ve görüşmek isterseniz bizimle abitgulistan@gmail.com üzerinden iletişime geçmeniz durumunda ürünler ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi verilecektir. Daha detaylı bilgi için yazının sonuna yorum yapmanız yeterlidir. 



Yorumlar