Konut Yatırımından Daha Karlı Yatırım Fırsatı Sunuyoruz.







Yatırım bilgisi olmayan insanın yatırım yaparken tercihi konuttan yana oluyor. Gerçekten konut.yatırımı karlı mi yada gayrimenkul yatırımı bunu bir incelemek gerekiyor zira burada dille gelmeyen ciddi hesaplama hataları var.

Öncelikle bir yatırımın amacı sermayeyi korumak hemde size geçiminizi sağlayarak para kazanmaya devam etmeniz için yatırım yapa ak kadar çok para kazandırmalı.

Oysa verilere baktığımızda fiyat kira oranına bakıldığında kendini 20 yılda amorti ederken aynı zamanda yıllık yıpranma payı, bakim  giderleri vergiler, tüfe de eklendi mi konut yatırımından daha iyi analiz.edilir. onun için konut yatırımı artık karlı değildir.

Konut yatırımına göre daha karlı ve kısa zamanda kendini amorti eden yatırımlara yönelmeli ve üretimin içinde yer alınmalıdır. Risk, isletme giderleri ve amortisman hesaplanarak fizibilite çıkarılmalıdır.

Akıllı yatırımcı parası ile para kazanmanın en basit ve garantili olanına bakar bu anlamda sizlere ges güneş enerjisinden elektrik üretim.sistemlerinin konut yatırımı tutarındaki sermaye ile konuta göre daha fazla para kazanılır. Üstelik konut 1 kazandırırken solar sistem size 4,5 kat kazandırır.
Geleceği parlak olan gelir garantili yatırım yapmak isteyenlere her türlü sorularına cevap verip isteyene ges yatırım eğitimleri verilir. 

Kurulumdan izinlere tedaş'a kabulüne, projelendirme, kredi temin etme gibi A dan Z ye bütün işlemleri sizin adınıza yaparak çalışır şekilde sizlere teslim  ediyoruz. Sizin yapmanız gereken sadece karar vermek ve gelecek karlarınıza bakarak hayatı dilediğiniz gibi yasamak.

Üretilen elektrik enerjisini devlet satın.alıyor ve sistem kendini bölgeye göre değişmekle birlikte nakit ödenirse 60 ayda kendini amorti ederek size yüksek oranda para kazanmanıza ve zengin olmanıza olanak sağlıyor





Yorumlar