Zenginler Neden Daha Fazla Zengin Olur?



Zenginlerin daha da zengin olmasına.fakirlerin daha daha  fakirleşmesinin nedeni Yatırım düşüncesi, parasal yönetim, elindeki olanaklar, bilgi, hukuk ve muhasebe ile birlikte işletme, organize ve ekip  bilgisinden kaynaklanıyor.

Zenginler ellerindeki olanakları daha fazla gelir getirmekle birlikte varlıklı dolasıyla zengin olmak için yatırım yapar ve bunu mantıklı fizibilite sonuçlarından  mantıklı yatırım yaparlar. Fakirler ise daha çok duygusal ve kendilerine gelir getirmekten çok daha fazla para harcamalarını sağlayan ürünlere, hizmetlere para harcarlar. 

Fakirin zengin olması için önce zengin gibi düşünmeyi, sonra kullandığı kelimeleri değiştirmek ve yatırım yapmak veya isletme kuracak kadar nakit para sağlamaları gerekiyor. Eğer bir yatırımı veya işletmesi varsa bunun eksiklerini belirlemeleri ve en fazla gelir getirecek.şekilde isletmesi gerekiyor. Esnafların kurumsal firma olmayı düşünmeleri gerekiyor.

Yapı ki yukarıda saydığımız bütün bilgileri bir insanın öğrenmesi ve uygulaması imkansızdır. O zaman gerekli zamanlarda işin profesyonellerinden destek almalıdır.Yatırım yaparken yapılacak yatırımından yada kuracak işletmenin bütün detayları incelenmeli ve bazı kriterlere bakılmalı. Bunlar yatırımın amortisman süresi, gelir garantisi, vergiler, bakım ve isletme giderleri, satış ve pazarlama çalışmaları, güvenilir ve hukuksal olması, üretim zamanı. Özeliklerine bakılmalıdır.

Aktif, size gelir getiren yatırımlar sizi zengin eder. Pasif yatırımlar değil eğer gerçekten.zengin.olmak istiyorsanız ki istiyorsunuz yoksa bu yazıyı okumazsınız. O zaman zengin olmak için yatırım yapacak kadar sermaye biriktirene kadar fakir.gibi yaşayın ve işletme ile yatırım bilginizi geliştirin. Yada bana bir sorun size yardımcı olayım.







Yorumlar