En Yüksek Maaşı Almak İçin Ne Yapıyorsun







Bu zamana kadar en çok etkilendiğim ve unutamadığım reklamlardan biridir. Cem Yılmazın Opet hakkını ver hakkını, ile gençleri piste görmek isteriz sözleri. Her ne iş yaparsanız yapın öncelik işin hakkını vermek olmalı o zaman işinizi en iyi yapan sizler olduğu gibi o işte en iyi ücreti ve en çok kazanan siz olarak parasal anlamda ödüllendirilir siniz.

Yok sadece aldığım para kadar iş yaparım daha fazlasına karışmam derseniz ne en iyisi olursunuz neden o aylığı almaya devam edersiniz çünkü biri çıkar ve sizden daha iyi yapar. Onun için ne aldığınıza yada ne iş yaptığınıza bakmadan her gün çıtayı bir adım daha yukarı taşımak zorundasınız.

Ancak o zaman en iyi ücreti talep eder ve insanlar size itiraz etmediği gibi de size saygı duyarlar ve siz arkadaşlarına hep iyi olarak anlatır bu da daha fazla iş ve daha çok kazanç demektir. İnsanlar size iş vermek için geliyorsa başarılısınız demektir. Siz insanlara iş diye gitmeyin onun yerine işimi daha iyi nasıl yaparım deyin.

Bırakın birileri eğlensin, gezsin, tozsun iş zamanı iş yapılır. Hiç bir insanın sizden daha fazla başarılı olmasına işin vermeyin. İşinizde bir numara olduğunuz zaman dağ başında da olsanız insanlar sizi bulur ve o işi size yaptırırlar ve hakkınızı da verirler. Yeter ki onların sorunlarını çözerek fayda sağlayın. Ne iş yaptığınızın bir önemi yok nasıl yaptığınız daha önemli isterse boyacı, yıkamacı yada yönetici olun hakkını verirseniz hakkınızı alırsınız o kadar.

En iyiler birilerini takip etmez onlar kendilerinin rakipleridir ve her gün kendilerine ve işlerine değer katmak için işleri ile yayınları takip eder. Danışmanlıktan faydalanır ve kendilerine özel çözümler üreterek farklı olurlar. Bu da onları diğerlerinden farklı yapar. Farklılık karlılık olduğun dolayı çok kazanırlar. Alsa bilmedikleri işi araştırmadan doğrusunu öğrenmeden gözü kapalı işe girmezler. önce plan yaparlar sonra eyleme geçerler. Bu insanlar girişimci ve lider ruhludurlar. 


Yorumlar