Ekonomi ve İşletme Konularında İşe Yarar Makaleler




Yazılarımı yayınladığım 2 blog 1 uluslar arası yayın 2 yerel gazeteden sonra simdi de Ülke genelinde yayın yapan gazetelerden görüşmeler devam ediyor. İş dünyasında ve iş hayatına dair bilgi, deneyim ve gözlemlerimle harmanlayarak uygulanabilirliğin yüksek olduğu yazılarımla daha fazla kazanmak, doğru işletme kurma ve yatırım yapma konularında sizlere yardımcı olmak için yazıyorum. Amacımız insanların bireysel ve toplumsal olarak bilinçli yatırım ve para yönetimi ile hayatlarına değer katmak ve daha fazla varlıklı olarak amcalarını gerçekleştirmektir. 

İyi bir işletmeci olmak için işle ilgili işletme bilgisi paradan daha önemlidir. İyi bir işletmecinin bilmesi gerekenler; işletme bilgisi, muhasebe, yönetim ve organize etme, finansal yönetim, yatırım ve iş hukuku konularında bilgili olmasına bağlıdır. 

Bundan sonra bu sayfada ve İnternet sitemizde sizlere yardımcı olmak amacı ile sürekli yatırım, işletme ve yatırım konularının yanında tarımsal desteklemeler, kosgeb için girişimcilik faaliyetleri ve desteklemeleri ile tarım ve kırsal kalkındırma kurumu ile devletin verdiği destek ve teşvikler dahil bilgi, makale ve haber şekilde sizleri bilgilendirerek faydalanmanızı katkı sağlıyoruz. 

Küçük işletme sahibelerinin en büyük sorunu yönetim ve finansal hatalardan ve devletin desteklerinden faydalanamıyorlar. Bir çok işletme ile ilgili yazılar büyük firmalar için yazıldığından dolayı kobi kapsamındaki işlemler ile bireysel işletme sahipleri faydalanamıyorlar. Bundan sonra sizlere özel yazılarla sade ve anlaşılır bir şekilde faydalanmanız için ifade etmeye çalışacağım .

Sizlerinde sorunlarına özel çözümler üretmek için talep etiğiniz bilgileri bizlere gönderirseniz sizlere ve aynı sorunları yaşayan işletmelere yardımcı olmak için çözüm önerileri ile uygulama bilgileri vererek işletmenizi daha verimli hale getirmeye çalışacağım. Görüş ve önerilerinizi tarafıma iletmenizi rica ediyorum. Hep birlikte başarılı işlere imza atmak dileğiyle   

Yorumlar