Güneş Enerjisi Yatırımları İçin Krediler ve Finansman Sağlama



Yenilenebilir enerji yatırımlarında kurulum maliyetini karşılamak için bankalar kredi vererek yatırımcıya finansman konusunda destek oluyor. Bir yatırımcı % 20 nakit olmak şartı ile  % 80 kredi kullanımına olanak var. Ancak bazı bankalar teminat olarak çok yüksek oranlarda ipotek altına alacakları gayrimenkul yada kefil istiyorlar. Bu nedenle ges projelerine yatırım yapmak isteyenlerin önüne krediler sorunları çözmek yerine daha da sorun çıkartıyorlar.  Bir de üzerine faiz alıyorlar.  

Yatırımcı ve girişimcilik paranın olduğu yere kadardır. paranın olmadığı yerde girişimcilikte yatırımcılıkda  biter. Özelikle çağrı mektupu  almış ama güneş enerjisine yatırım yapacak kadar nakit parası olmayanlar  yerli bankalardan kredi alamayınca yurt dışından finansman sağlamak için kredi arayışları oluyor. Ancak bu güne kadar yürt dışından fon sağlayarak finansman sağlayan yatırmcı bek nadirdir.  

Yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimi yapmak isteyen yatırımcılar veya kendi işletme giderlerini karşılamak isteyenler için ENERJİ24 olarak özel bir banka ile laesing yöntemi ile sadece yatırım tutarının % 20 nakit sağlamaları yada % 20 tutarında gayrimenkul göstermeleri durumunda finansal sorunlarını çözerek yatırımcıların önünü açıyoruz. Böylece elinizde kıt kaynaklar olduğundan dolayı yatırım yapamayanların önündeki parasal sorunu çözerek yatırım yapmalarına olanak sağlıyoruz. 

Yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimi yaparak işletmelerin enerji ihtiyacınız bedavaya getirmek isteyen işletmelerde laesing yöntemi yada uygun kredilerle beli bir zaman kadar fatura ödemek yerine kredi ödemelerinden sonra kalan yaklaşık 25 yıldan fazla enerjisini bedavaya elde ederler.  Kredi yada laesing den bireysel, kurumsal ve lisanlı ile lisansız yatırımcılarda faydalanıyor. Detaylı bilgi almak için lütfen irtibata geçiniz. Sizlerinde yatırım yapmanıza destek olalım. 

Faydalanmak isteyenlerin arazi, harçları ödenmiş  ve izinleri alınmış, imar çalışmaları yapılarak sorunsuz yer olması gerekiyor.  

Yorumlar