İşletmeciler ve Yatırımcılar İçin Kazandıran Yazılar






Türkiye konumu ve olanakları bakımından bir çok ilden daha iyidir. tarım, hayvancılık, sanayi ve liman, Turizmle birlikte büyük potansiyel barındırıyor. Bu nedenle Türkiye'de yatırım yapmak avantajlı bazı yönden maliyetler düşük olmasından dolayı rekabette bir adım daha önde oluyorlar. Bütün bunları bir arada düşünüldüğünde Ülkemiz'de İşletme açmak için bir çok neden bulunur.

Bundan böyle Türkiye'de iş yeri açmak isteyenler, işletmesi olup da işini geliştirmek isteyenler ve devletin verdiği destek ve teşviklerden yararlanarak daha verimli ve daha karlı iş yeri sahip olmak yönetim ve işletme eksiklerini gidermek için işletme bilgisini ve kültürünü artırmak isteyenler bu sayfada yazılanları takip etmeye devam etsin.

Sadece işletmeciler değil yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, ek iş yapmak isteyen insanlar kısaca daha fazla para kazanmak isteyen her kesimdeki insanlara fırsatlar sunmak yada yeni fikirlerle farklı bir bakış acısını yakalamak isteyenler hitap ediyor. nitekim bir insanin aldığı doğru kararlar bilgisinden ileri gidemez. o nedenle işletme bilginiz elinizdeki sermayeden daha önemlidir.

Bundan sonra işletme yatırım ve gayrimenkul konularında ve iş hayatına dair bilgi ve deneyimlerimi burada yazarak hizmetinize sunuyorum. Özel sorularınız için her zaman yazabilirsiniz. Amacımız insanların işletmelerinden daha fazla gelir getirmesi veya doğru işe yatırım yaparak daha varlıklı bir hayat yaşamaları için destek olmak. İnsanımız ve milletimiz zengin olursa o zaman ülke olarak bizlerde zengin oluruz. bireysel değil toplumsal olarak ilerlemekten yana olduğum için bilgilerimi paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.

Yeni iş fikirlerinize katkı sağlayarak daha verimli ve karlı işletmeler ve yatırımlar yapmanız dileğiyle. iş hayatı ve işletmeler, yatırımlar, konut ve avm projeleri, ticari faaliyetler konusunda duygum ve bilginizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.


Yorumlar