İşyeri Açmak İstiyorum Diyenler











Kendi dükkanınız mı açmak istiyorsunuz? Kendi iş yerini kurmak isteyenlerin önünde birçok soru var. Öncelikle kendi işimi kurmak istiyorum ama sermayem yok, Ne iş yapsam daha çok kazanırım, işletme bilgim yok yada yeterli sermayem yok ne iş yaparım diyerek başkasının yanında çalışmak yerine kendimin patronu olmak yada büyük işletme sahibi olarak para kazanmak mı istiyorsunuz. 

İş yeri açmanın faydalarını biliyor girişimci olmak istiyorsanız Türkiye en ucuz franhise modeli ile iş ve işletme bilginiz olmasa dahi az sermaye gerektiren üstelik kosgeb tarafından hibe verilen bir iş ve işlerden söz etmek istiyorum. İşletme sahibi olmak yada kendi işi yerinizi açmak için çok bilgili yada eğitim düzeyiniz önemli değil önemli olan kendinize olan güven ve girişimcilik. Geri kalan her şeyi sizin adınıza biz ücretsiz eğitimle ve eksikleri belirleyerek sizlerinde kendi iş yerinizi kurmanıza yardımcı oluyoruz. 

Türkiye ilk olan hizmetler paketi ile sunulan kısa zaman eğitim yeterli olan ve sürekli firma tarafından belirli aralıklarla elamanlarınızı ve sizi eğitimle karlı bir işletme sahibi olmanızı ve para kazanmanız mümkün. Üstelik küçük bir bütçe ile artık bu mümkün. Yada var olan işletmenize yeni müşteriler bulmak daha kurumsal bir kimlik ve marka çatısı altına katılarak sizlerde kazanmaya başlarsınız. Üstelik KOSGEB destekli 30,000 Hibe ile  

Yerli francihse sistemi olarak 

Emlak Danışmanlık Hizmetleri 

Konut Kredileri ve Ticari Gayrimenkul Finansmanı 

Tapu Takip işlemleri 

Abonelik İşlemleri (Elektrik,su,doğalgaz ve diğerleri ) 

Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkama, Koltuk Temizliği 

Taşınma, Evden Eve ve Şehirler Arası Taşımacılık Hizmetleri 

Tesisat;  Elektrik, Su, Uydu sistemleri 

Boya ve badana, bakım 

Tadilat ; İç ve Dış tadilat, Hizmetleri 

Olarak hizmetler paketinden size uyan biri veya bir kaçında faaliyet göstermek isterseniz firma olarak size özel pazarlama ve satış çalışmaları ile işletme kurulumundan müşteri tahsilâtına kadar. Merkezi çalışmalar ve yönlendirmeler ile yeni kurulan işletmelerinizi kısa zamdan kendini amorti etmesine yada var olan işletmenizin ve işlerinizin artmasını sağlamak için destek vererek sizlerde kazanan bir işletme sahibi olursunuz. 

Hizmet konsepti olup inşaat ve içi mimarlık ile emlak hizmetlerinin bütününden oluşuyor. Ülkemiz de İnşaattaki gelişmeler, nakliye ve ev değiştirenler, konut sayısı ve konut sahiplik miktarı ile işletmeleri de katarsak ile varlıklı olan insan sayısı ve bu insanların yaşam düzeylerinin yüksek olması ev dokerosyanı, ev alım ve satımına bağlı olarak konutlarda bakım ve yenileme çalışmaları, emlakçılık, tapu işlemleri, abonelik, tesisat ve tadilat üzerine her zaman talep vardır. 

Birleşik hizmetlerle işletmeciler her zaman iş yaparak kazanç sağlamaları mümkün olduğundan dolayı riski sıfırlamıştır. Bu sektörde dönen para toplam inşaat sektörünün % 10 kadar para dönecektir. İlk olacak iş yapma konsepti ile yatırımcılar her zaman küçük bir bedel ile büyük paralar kazanması mümkündür. Tekrar hatırlatayım girişimcilik eğitimlerine katılarak hibelerden yararlana biliyorsunuz. 



Yorumlar