Ev Boya, Tadilat, Elektrik ve Su Tesisat işleri Tapu ve Tasıma Hizmetleri









‘Eve dair ve varsa ‘ sloganı ile yolla çıkarak konut hizmetleri sunmak için girişimde bulunarak konut hizmetlerini bir çatı altında yeni bir konsept ile sunmak için kurumsal ve markalaşma çalışmaları yapılarak sizlerin hizmetine başlayan evimhazır faaliyet göstermeye devam ediyor. 

Konut alım ve satımı, kiralanması, Sigorta, dask, İlaçlama, abonelik işlemleri, tadilat boya ve taşınmak için nakliyat hizmetleri ile evden eve ve şehirlerarası taşımacılık, elektrik, su tesisatı,, Temizlik hizmetleri ve finansal konularda sizlerin sorunlarını bir telefonda çözerek sizin adınıza yapıyor. Size sadece hizmet anlaşmasını imzalamak ve evinizin keyfini dilediğince yaşamak kalıyor. Sıcak yuvanızda. 

Yeni ev yada iş yeri mi aldınız. Evle ilğili yapılması gereken işler mi var. Yada siz başka şehirdesiniz ama gidene kadar işlerin bitmesi mi gerekiyor. Yurt dışından evinizi boya badana mı yaptırmak istiyorsunuz. Kısaca evinizle ilgili hangi hizmetleri almak istiyorsanız kurumsal firma güveni ile bir telefon açmanız yeterlidir. 

Türkiye’nin her yerinde hizmet göstermek için franhise verme yöntemi ile büyüyen evimhazır size her yerde en yakın temsilcisi ile en hızlı şekilde sizin dilediğiniz hizmetleri vermek için yayılıyor. Yapılan hizmetlerde anında size bildirilerek tamda istediğiniz gibi en kısa zamanda hazırlanıyor. Sadece bununla sınırlı değil bütün tapu takip işlemleri ile işlemler ve işleri bizlere bırak siz işinizden kopmadan yada keyfinizden ödün vermeden konusunda eğitimli insanlar tarafından yerine getirilsin. 

Evim hazır kurucusu uzun dönem emlak ve iş hayatın içinde olup konusunda deneyimli ve bu deneyim ile bilgilileri temsilcilerine aktarmak için eğitimi şart koştuğundan dolayı her yerde aynı kalitede ve şartlar da hizmetler devam ediyor. Aldığınız bir hizmette eksik kalan yada sizin talep etiğinizden farklı bir işlem yapılmışa hemen konu ile ilgili merkeze telefon ile bildirerek durumu aktarmanız halinde gerekli yaptırımlar uygulanır. Zaten kurumsal bir kimlik altında oldugundan dolayı böyle bir durum söz konusu olamaz. 

Sizlerde yeni ev ile iş yeri almanız yada eve dair bütün hizmetleri talep etmeniz durumunda evimhazıra yada bana bildirmeniz yeterlidir. Söz konusu taleple ilgili en yakın zamanda size hizmet etmek için yanınızda olacağız. Evim hazır ile eviniz yuvaya dönüşüyor size de tadını çıkarmak kalıyor. Sokak sokak esnaf aramayın bizi arayın yeterli. 

Yorumlar