Tapu İşlemleri Yapmak İçin İş Yeri Açma






Tapuda işlem yapma, tapu takip, emlakcı olma, tapu örnegi




Kendi işi yerini açmak isteyen ancak küçük sermayesi olan insanların müşteri surunu yaşamadan küçük sermaye ile iş kurmak isteyenler tapu takip işlemleri yaparak kazanç sağlamak için işletme kurarak tapu takip işlemleri yapabilirler. Tapu takip işlemleri yapmak için okur yazar olmak yeterli olup yeni biri ürün yada hizmet geliştirmeden para kazana bilirisiniz. Özelikle bayan girişimci olarak kendi işlerini kurmak isteyenlere evimhazır olarak ayrı paketler sunuyoruz. 


Yeni bir işletme kurmanın yanında iş yapmak isteyen emlakcılarda tapu takip işlemleri yaparak ek gelir elde ederler. Ülkemizde ev alım satım, inşaat, ölüm ile evlilik ve boşanmalar, tapu dairelerinde olan işlemleri artırmış olup sadece tapu takip işlemi yapmak bir meslek haline geldi. Bireysel insanların tapu işlemlerinin yanında inşaat firmaları ile emlakcıların tapu takip işlemlerini, imar ve inşaat projelerini almak ve takip etmek de ke olarak yapılacak işlerdir. 


Emlakcılık yaparken yada yeni iş kurarak tapu takiplerinin ve işlemlerinin yanında emlak alım satım gayrimenkul danışmanlığı da yapa bilirsiniz. Üstelik bunun için az sermaye ve 1 araba ile küçük bir dükkan yeterli olup tapu takip işlemleri ve emlakcılık konusunda eğitimleri evim hazırdan almanız yeterlidir. Ayrıca zengin insanların konut ve iş yerlerinin kiralarını toplayarak ondan da komisyon alabilirsiniz. 


Tapu işlemleri olarak
Satış ve Alıs
Bağış (Hibe)
Trampa ( Takas Etme )
Taksim (Paylaşma)
Taşınmaz Malların Miras Yoluyla İntikal İşlemleri
İpotek
Kat İrtifakı Kurulması
Kat Mülkiyeti Kurulması
Ayırma (İfraz) İşlemleri
Düzeltme (Tashih) İşlemleri
İntifa Hakkı
Harita (Plan) Örneği
Parselin Yerinde Gösterilmesi
Aplikasyon
Cins Değişikliği
İrtifak Hakkı 
Birleştirme (Tevhit) İşlemleri
Ayırma (İfraz) Haritaları
İnşaat izinleri


İşlemleri olarak karsımıza çıkıyor. Söz konusu gayrimenkul konularında bazen hukuki sorunlarla karsı karsıya kalma durumunuz söz konusudur. Onun için bir avukat ve harita mühendisi tanımanızda yararınıza olur. Listede görüldüğü gibi iş alanı baya bir geniş olup bütün işlemlerin yapılmasında gerekenler sizlere evimhazır tarafından eğitimle verilecek iş yeriniz hazır olarak kurulup teslim edilecektir. İş yeri kurulumundan sonra size sınırsız destek verilecektir. Tapu işlemlerini yapmak için noterden vekalet gerekir yada imza atmaya mal sahibi hazır olmalıdır. 

Yorumlar