İş Fikirleri, Bayilik Veren Firmalar






Ne iş yapsak diyerek, iş fikirleri araştıran girişimcilere işletme kurmaları konularında yardım ediyoruz. 10 yıllık deneyim ve iş fikri ile kazanmak isteyen girişimcilere için oluşturulmuş konsept ile sizlere para kazandırıyoruz. İş fikri arayanlara öncelikle tavsiyem en yi bildikleri işi geliştirme yönünde çalışmalar yaparak işi ve işletmeyi geliştirsinler. Bilmedikleri işe girmek risk doğurur. Tam olarak bildiğiniz bir iş yoksa işin uzmanından destek alın ve franchise sistemlerini düşünün. Çünkü size eğitim ve işletme bilgisi ile birilikte sizi ve işletmenizi geliştirir. Mevcut bir işletmeniz varsa analiz yaprak sorunları tespit edip yönetim ve işletme faaliyetlerini geliştirerek eksikleri tamamlamak gerekiyor. 

Evim hazır olarak sizlere Emlak Danışmanlık Hizmetleri, Konut Kredileri ve Ticari Gayrimenkul Finansmanı, Tapu Takip işlemleri, Abonelik İşlemleri (Elektrik,su,doğalgaz ve diğerleri ), Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkama, Koltuk Temizliği, Taşınma, Evden Eve ve Şehirler Arası Taşımacılık Hizmetleri ,Tesisat; Elektrik, Su, Uydu sistemleri,Boya ve badana bakım Hizmetleri,Tadilat ; İç ve Dış tadilat, Hizmetleri, Konularında hazır franchise sistemi ile para kazanmanıza yardım ediyoruz. 

Üstelik kosgeb tarafından desteklenen sektörler olması sizler için avantajlı konuma girerek franchise bedeline para ödemeden hibe ile yapıyoruz. Bizlerden franchise alanlara anlaşma süresice ücretsiz işletme yönetimi, eğitim, girişimcilik, Finans yönetim, reklam ve pazarlama hukuki destek ile müşteri yönlendirme ve bölge koruma ile sizlere para kazandırıyoruz. Arzu edenler bir tane işle ilgili franchise almanın yanında bir kaç tanesini alabilir. 

Franchise almak isteyenlerin öncelikle girişimcilik ve işletme bilgilerini analiz kendileri için en başarılı olacakları işi tespit ederek iş secimi sonrası işletme kurulacak noktayı belirleyerek yer seçimini yapıp maliyet tespit ediyoruz. Sonra girişimci ile aramızda anlaşma yaparak yerin dekor ve donanım alımı, dış görselleri ile web site ve sosyal sayfalar, profilleri oluşturup eğitimlere başlıyoruz. Eğitimler bitikten sonra maliye kayıtları ile işletmeyi aktif hale geçiriyoruz. 

Söz konusu girişimci finansal konuda kredi bulması için bankalarla özel anlaşma ve uzun vadeli kredi kullandırıyor aynı zamanda hibelerden yararlandırıyoruz. İşletme kurmayı düşünüyorsanız mutlaka bize danışmanız sizin faydanıza olur. ya kendi işinizi kurarsınız yada başkaları için çalışır onları zengin edersiniz. 


Yorumlar