Kosgeb Destekli Bayilik Almak





Yeni dükkan açmak isteyenlere kosgeb ile anlaşma yaparak hibe destekli franchise veriyoruz. Söz konusu hibelerden yararlanmak için kosgeb girişimcilik eğitimlerini tamamlayarak belge işle bize gelmeleri durumunda geri kalan bütün yazışmalar ve iş takipleri tarafımızdan yerine getirilerek size işletme size anahtar teslimi sekliden sunulur. 

Evim hazır franchise modelinde birlikte kazanma iliksisi olup kazandırarak kazandırır. Firmamız farklı bir konsept ile konutla ilgi bütün hizmetlerin bir elden yerine getirilerek size sadece evinizin keyfini çıkarmak kalıyor. Bütün işlemlerin yapılması için noterden kısıtçılı vekâlet verilemesi yeterlidir. Evim hazır franchise paketlerinden sizde yararlanarak kendi işinizi kura bilirsiniz. 

Firmamız Tarafından Emlak Danışmanlık Hizmetleri, Konut Kredileri ve Ticari Gayrimenkul Finansmanı, Tapu Takip işlemleri, Abonelik İşlemleri (Elektrik,su,doğalgaz ve diğerleri ), Temizlik Hizmetleri ve Halı Yıkama, Koltuk Temizliği, Taşınma, Evden Eve ve Şehirler Arası Taşımacılık Hizmetleri ,Tesisat; Elektrik, Su, Uydu sistemleri,Boya ve badana bakım Hizmetleri,Tadilat ; İç ve Dış tadilat, Hizmetleri nden birinden eğitim alarak sizlerde para kazanmaya başlarsınız. 

Firmamız tarafından işlemler yapılarak size anahtar teslimi yer sunuyoruz. İşletmeniz için ücretsiz eğitimler, işletme yönetim danışmanlığı, ekip kurma ve yönetim, yer secimi, müşteri yönlendirme ve iş takibi, girişimcilik eğitimleri konularında destek veriyoruz. Sizler sadece karar verip işletmenizin başında durarak işinizi ve işletmenizi takip etmek kalıyor. 

Ayrıca kosgeb tarafından işletmelere verilen hibeler ve tarım ile havyacılık hibelerinden yararlanmak isteyenler bizlere ulaşmaları durumunda kendilerine yardımcı oluyoruz. İşinde deneyimli uzman ekiple hep birlikte kazanmak için varız. 




Yorumlar