Sağlık Ürünleri Satmak






Kim demiş bu devirde ekmek aslanın midesinde değil kadınların cüzdanında diye tabi ki ben dedim. Bayanlara hitap eden her iş kazandırıyor. Bayanlara hitap edipte iflas eden kaç firma var? Alış verişte karar verici olanlar kadınlar ve çocuklardır. O nedenle bayanlara hitap eden işiler her zaman kazandırır. Son zamanlarda organik ürünlere olan taleple birlikte organik sağlık ürünlerine artan ilgi doğal kozmetik ve sağlık ürünlerinin satış hacimleri artıyor. 

Bayan girişimciler tarafından sevilen işlerin başında gelip kendileri de kullandıkları için daha iyi tanıtım yapıyorlar. Üstelik organik ürünlere ilgi duyan kesimin bilinçli ve maddi durumu iyi olduğunu düşünürsek burada fiyat değil kalite ön plana çıktığı için beklentilerini karşılayan ürünlere fazlası ile ödeme yapmaya razılar. Şu anda 100 MİLYON dolar olan Türkiye piyasasında 5 yıl içinde 1 milyar dolara çıkacağı beklentisi var. Bu da büyüme ve talep oranlarının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. 

İş fikri arasında olanların kesinlikle düşünmesi gereken işlerden biridir. Türkiye de yeni bir gelişmekte olan iş olmasından dolayı fırsatları da birlikte sunuyor. Organik ürünleri, organik kozmetik ve sağlık ürünlerini mevcut işletmenizde bayilik alarak satış yaptığınız gibi sıfırdan işletme de açabilirsiniz. Organik sağlık ürünleri işletmecilere, üretim yapanlara ve bayilik yada franchise alanlara kazandıracak işlerin başında. Artık sadece zengin kişiler değil orta hata alt gelir kesiminde talep etiği ürünler oldu. 

Doğal kozmetik ürünleri satısından gelir elde etmek isteyenler Bayilik alarak bölgesinde alt bayilikler oluşturma ve market, medikal, eczane, sağlık kuruluşlarına, bayan güzellik salonları, kuaförler, kozmetik ve parfümeri işi yapan işletmecilere satış yapabilir küçük yatırımlarla kendileri işletme kurabilirler. Ayrıca evlerde toplantılar yaparak ürün tanıtım ve sunumu ile satış yapması için ekip kura bilirler. Faaliyetler düzenleyerek kısa zamanda bölgede tanınan işletme olup satışını artırarak ciddi paralar kazanırlar.

Üstelik İnternet üzerinden da talep hayla fazla ve sosyal ağlarda bu iş için biçilmiş kaftan. Organik kozmetik ve sağlık ürünleri ile sağlığınıza ve güzelliğinize kavuşun, kavuşturun üstelik para da kazanarak cebinizi de güzelleştirin. 






Yorumlar