İşleri Canlandırmak İsteyenler



işletme yönetimi ve yatırım konusunda 10 yıllık birikimleri ile iş kurma, yatırım yapma, işletme büyütme, bayilik ve franchise sistemleri, ticari yatırım, iş ve işletmeyi büyütme, kosgeb ve tkdk hibeleri ile teşviklerden yararlanma, pazarlama ve satış çalışmalar yaparak markalaşmanıza ve kurumsal firma olmanıza destek oluyoruz. Unutmayın mal varlığınızın % 80 doğru yatırımdan ve işletmelerinde cirosunun artmasına işletme bilginizden kaynaklanır. Sizler işletme kurma ve yatırım yapmayı düşünüyorsanız bize sormadan karar vermeyin. 

İşletme kurmak ve yatırım yapmak bilgi ve tecrübe ister. Konusunda uzman olarak sizlerin daha fazla kazanarak zengin olmanızı istiyoruz. Bütün yapmanız gereken bize abitgulistan@hotmail.com ve 05374343014 den ulaşmaktır. Bu sitedeki yazılar kişisel bilgi ve deneyimlerden oluşmuştur. Farklı sektörlerdeki bilgi ve deneyimlerle sizin işinizi geliştirmek ve riskleri en aza indirerek iş fikrinizi işletme oluşturmada uzun dönemli destek olarak sizleri zengin etmeye kararlıyız. Tabi siz zengin olmak istiyorsanız? O zaman bize ulaşın. 

Hedef kitlemiz yeni iş yeri kurmak isteyenler için en uygun sistemlerle kurulumu yaparak hibeler ve teşviklerden yararlanmalarını sağlamak. Yatırımcının kendisine uygun iş dalını bulup iş kurmak yada yatırım yapması için analiz ederek gerekli sıfırdan anahtar teslimi işletmesini kurarak işletme eğitimleri veriyoruz. İşletme sahiplerinin iş adamı olması için kurumsal işletme yönetimi, elamanların eğitimi, ürün geliştirme ve işletmeyi analiz ederek eksiklerini belirleme yöntemi ile eksik alanları giderek tamamlıyoruz.

İşletmesini büyütmek isteyenlere de franchise sistemi oluşturma, yatırımcı bulma ve yatırımcı ile ilgili görüşmeler ve toplantılar sonunda birlikte kazanmalarını sağlamak, Yada franchise sistemi oluşturmak ve franchise vermek. Franchise sözleşmelerini hazırlamak, konsept oluşturmak, ürün yada hizmetleri belirlemek, ürünlerin fiyatlandırması, maliyet düşürme, reklam ve pazarlama çalışmaları ile büyümelerini sağlıyoruz. Unutmayın her işletmenin geliştirilmesi gerek kesinlikle bir yanı vardır.

Yorumlar