Hibe Kredi İle Yatırım Yapmak İsteyenler






Tkdk tarafından ipard programında verilen hayvancılık ve tarım desteklemelerinden yararlanmak için elinizde projeyi tamamlayacak yeterlilikte nakit paranız olması gerekiyor. Aksi durumda projeniz uygun olsa da onaylanmıyor. Anlaşmalı olduğum ve danışmanlığını yaptığım firma tarafından bu sorunuza çözüm üretiyoruz. 

Sizler sadece yeri uzun dönemli kiralama yada proje yapılacak arsa size aitse gerekli anlaşmalar sağlandıktan sonra sizden para çıkmadan bütün proje çalışmaları ve izinler alınarak hibe başvurusu yapılıyor. Proje onaylandıktan sonra projenizin bütün giderleri tarafımızdan karşılanarak hibe direk anlaşmalı olduğumuz firma adına yatımından sonra kalan miktar için size 2 yıl ödemesiz 5 yıl ödemeli 500,000 TL Ye kadar kredi çıkartma işleminde yardımcı oluyoruz. Böylece sizin öz sermayeniz olmamasından dolayı faydalanamayacağınız hibeden sizlerde faydalanıyorsunuz. 

Hibe kapsamında Büyükbaş, Küçükbaş, Kanatlı hayvan yetiştirme, et ve süt üretim tesisleri kurmak, ahır ve ciflik kurmak, soğuk hava deposu, seracılık tesisi kurma, tarım bitkileri yetiştirme, sulama, balıkçılık, arıcılık, Kırsal turizm yatırımları, lokanta ve resturant açmak, tesisleri modernize etmek, makine ve ekipman alımında sizlere hibe ile yardımcı oluyoruz. Bütün yapmanız gerek tkdk kriterlerine uymak ve hibe olan illerin birinde olmanız ve bankalarla kredi kullana bilir olmanızdır. Daha detaylı bilgi almak ve size özel sorunları çözmek için bizlere ulaşmanız.

Yorumlar