Para Kazanmanın Yolları Nelerdir

Para kazanarak zengin olma yöntemleri hakkında bir çok yazı yazmanın yanında seminer ve eğitimler aldınız. Hata meslek edindiniz en iyi özel ve devlet okullarında okudunuz, kariyer ve yatırım yapmanın yanında bir çok para kazanma yöntemleri olduğunu öğrendik.

Ülkemizde de bir çok para kazanmanın yöntemi olsa da temel olarak para kazanmanın 3 yollu vardir. 1 . Meslek edinerek firmada çalışmak yada devlet memuru olmak. 2. Olarak kendi işini kurmak, 3. Olarak işletme yada yatırım sistemi oluşturmak yada bu sistemin parçası olmaktan geçiyor.

Fakirler meslek edinmek, orta gelirli olanlar kariyer yapmak ve kendine işini kurmak için zenginler ise işletme sistemi kurmak ve yatırım yapmak için çalışır yada para kazandıran sistemin parçası olurlar. Orta kesim gelirli insanlar alt gelir göre daha rahat hayat yasarlar ama zengin değillerdir.

Özel üniversitelerde okuyarak meslek edinme sonunda bir şirket çalışanı olmak yada devlet memuru olmak bana pek mantıklı bir yatırım olarak kabul etmiyorum. Bir okuldan mezun olarak etiket sahibi olmak için özel okullarda 150. İle 200.000 tl arasında 4 yık boyunca maliyet okuyor oysa bu para ile kendi isini kurmak mümkündür.

Bir insan meslek edinmek yada kariyer yapacam diye iyi bir iş bulmak için iş gorusmesindeki yapması gerekenleri ve işe girmek için gerekli olanları öğrenmek yerine kendi işini kurmak, yatırım yapmak ve sistem oluşturmak için kafa yorsa başkasının değil kendi hedeflerini gerçekleştirmek için çalışırsa inaninki para da kazanır ve zengin bir hayat ile  ekonomik özgürlüğüne kavuşur .

Yorumlar