İşin Uzmanından Yardım Alin Kazançlı Çıkın

İşletme yönetimi ve iş kurmak ayri bir yetenek ve iş becerisi istemenin yanında tecrübe be deneyim gereklidir. Yeni girişimcilerde heves var ama bilgi ve deneyim yok.

Herşeyi bilen insanımız kimseye de sorma gereği duymaz. Küçük bir şehire adres ararkan yardım işteyen biri nasıl olurda işin uzmanlarıina sormayı gereksiz görür.

İş dünyası büyük bir ormanlıktır. Ormanı tanıyana kadar nedere ne olduğunu bilmek hayata kalmak kadar önemli işe.
İş dünyasında nelere dikkat edilmesi gerekenler ve nelerin nasıl yapılmış olması, oluşacak riskler ve tehlike ile alınacak tedbirler konusunda bilgili olunmalı be deneyim sahibi olunmak zorunda.

Her zaman kendi yolunuzu bulmaya çalışmayın. Yollu bilen rehberlere sorun . Kendi yolunuzu bulmak isterken yanlışlar yaparak yoldan çıkmak ve zarar görme riskini unutmayın.

İşletme yönetimi gibi farklı karar alma ve departmanlar ve rakipler ile pazar alani, ve işletmeninin yapması gereken faaliyetleri,  vergiler, hukuk ,hibeler ve teşviklerin hepsini kendiniz yapamazsınız.

Yapma kalkarsanız  hata yaptıginzda da iflas etme yada ciddi anlamda mali kayıplarla karşı karşıya kalırsiniz. Oysa işini bilen birinden yardım alırsanız hem riskleri ortadan kaldırir hemde danışmanın hazır bilgi ve deneyiminden yararlanırsiniz.

Yorumlar