TİCARET NASIL YAPILIR?


Sizi ticaret yapmanın sırrını vereyim mi ? Evet ticaret yapmanın

1. İnsanları anlamak ve sorularını analiz ederek çözüm üretmek.
2. Müşterinin beklentilerini uygun fiyatlı ürünler ve hizmetler sunmak.
3. Modayı takip etmek
4. Dürüst ve dostça  olmak
5. Pazarlama ve satış yapmak

Bazı insanlar yalan yanlış bilgi vererek insanlari kandırarak satış yapmak ve para kazanmayı esnaflık olarak kabul edip sanki marifetmis gibi gurur duyuyorlar. 

Kötü arkadaşlıklar gibi yalanla ticaret yapan esnaf ve işletmeler bir gün mum gibi eriyerek iflas edip yok olmaya mahkumdur. 

İs hayatında yalanla kısa süreli olsada ciddi anlamda kazanç sagalayanlar olmuştur ama sonuç hep husran olmuştur. İş hayatında yalanla bir ilerleme yapamazsınız.

Bir insanı bir kere kandırırsin ama o insan kendisi gelmediği gibi erkekler en az 5 kisiyie bayanlar en az 25 kişiye anlatırlarlar ozelikle lokal bazda faaliyet gösteren firmaların böyle bir hataya düşmemek için elinden geleni yapmak zorundadır.

Bayanlar alış veriste erkeklere göre 3 kat fazla para harcarlar ve alım yapılacak ürün yada hizmetlerin % 80 karar verirler. Sadece bayanları anlayan bir işletme bile ticaretin anahtarını bulmuş oluyor.

Ticaret bir malın bir yıldan kısa zamanda elden çıkartılması durumda ticari daha fazla zamanda elden çıkarmak işe yatırıma girer. Ticari anlamda kazanç sağlamak ve kalıcı olmak için işi bildiğiniz ürün yada hizmetin ticaretini yapmanjzi tavsiye ederim.

Yorumlar