Ya Kendi İşini Kurar Yada Başkalarını Zengin Edersin


Artık yüksek maaşlı iş bulup da geçimini sağlayarak yatırım yapacak kadar çok aylık alma hayalini bırakın. Her ne kadar kendi yeteneklerinizi geliştirme yöntemine gitsenizde, meslek edinerek uzman olsanda aylik geliriniz giderinizi ancak karşılar.

Eğitimin yayılması ve meslekî eğitimin artmasına rağmen çalışanlara verilen ücretler düşük olacak devlet memurları az aylık almaya ve asgari ücret artmadan devam edecek. 

İşsiz insan çok iş yok,  her ne kadar gazetelerde iş ilanları olsada aslında yeni isthamdan çok iş değiştirmek olarak kabul etmek gerekiyor. İşsiz insan sayısı fazla olmasından dolayı ne kadar nitelikli kafliliye elaman olsanız da size yüksek maaş vermye yanaşmıyorlar.

Endüstriyel gelişimin olması, yeni fabrikalar kurulması, üretimin artması ve çiftlik,tarim ve hayvancılık, sanayii faaliyetler gelisme olsada işsizlik Azalmadan artmaya devam edecek. 

Üretimin seri olması, nüfus artışından dolayı işsizlik giderek artacak ta ki büyük bir savaş olana kadar işsizlik artmaya devam edecek. Böyle bir ortamda geçimini sağlamak için iyi bir çalışan yada devlet memuru olsanız da yatırım yapmak yada kendi işinizi kurmak zorundasınız. 
Bir konuda uzmanlaşan hizmet yada ürün üretimi yapanlarin yanında aracılık faaliyetlerinde bulunan insanlar para kazanmaya devam edecek.

Kendi işinin kuramayan insanlar ise karlı yatırımlar yapmasi yada firmalara ortak olması gerekiyor. Nüfus artışı ile birlikte üretimlere ve işletmelerin müşteri sorunu olmayacak.

Karar sizin ya kendi işinizi kurar veya yatırim yaparak zengin olursunuz. Yada fakir kalmaya devam edersiniz. Tabi iş bulursanız. 

Yorumlar