Danışmanlık Ofisi Açmak İsteyenler

Danışmanlık ofisi açmak ve danışman olarak para kazanmak isteyenlere bir birinden farklı konularda danışmanlık hizmeti vererek para kazanmak artık mümkündür. Hem danışmanlık ofisi açan yatırımcılar hemde danışmanlık eğitim alarak danışman olmak artık çok kolay.

Danışmanlık bir çok konu ve alt dalları olan insanların sorunların çözüm üreten uzmanların fikir vermek ve yol göstermek, ürün, işletme yönetimi, yatırım danışmanlığı, proje danışmanlık, psikolojik danışman, eğitim danışmanlık, yüz okuma danışmanı, kişisel gelişim, hibe ve proje danışmanlık hizmetleri veren bir çok hizmet paketleri sunuluyor.

Bazı konularda danışmanlık hizmeti vermek için konusunda uzman olmak yada uzmandan danışmanlık eğitimi alarak sizlerde danışman olup iş hayatında atılarak danışman olmak mümkündür.

Uzmanlık alanını yada yapmak istediğiniz alanı belirleme ve eğitimi aldıktan sonra gerekli ofis ve ekipmanlar alarak vergiye kayıt olarak ticari anlamda faaliyette bulunursunuz.

Danışman olmak isteyenlerin en az lise mezunu olmasının yanında lisans okuyan üniversite mezunları kısa zamanda eğitim ile başarılı bir danışman olarak para kazanmaya başlanır.

Yatırımcı insanların eğitim düzeyinden eğitimcinin öğrenimi en az üniversitelerin 4 yıllık programından mezun olmalarını tavsiye ederim. Danışmanlık ofisi açmanın maliyeti en fazla 20.000 tl olup temsilcilikler 50.000 tl yada kadar çıkıyor.

Danışmanlar verilen hizmetler bağlı olarak ve girişimcinin girişkenlik duruma bağlı olarak geliri yüksek olup rahat en az bir avukat kadar para kazanır. Zira danışmanlık sektöründe dönen para her geçen gün artıyor ve insanlar daha çok danışmanlık
 taleplerinde bulunuyor. 

Danışmanlık ofisi açarak iş yapmak isteyenlere en az 6 aylık gideri karşılayacak kadar nakit parası olmalı ve ofisi açtıktan sonra tanıtım ve pazarlama stratejileri oluşturmak , web site ile birlikte seminerler vererek bireysel olarak yada kurumsal olarak markalaşma çalışması yapmak gerekiyor.

Danışmanlar danışmanlık hizmeti verdikleri alana göre 500 TL den 150.000 TL lere kadar aralıkta ücret talep ediyorlar. Her insanın yada işletmenin geliştirmesi gereken bir yönü olduğu için. İnsanlar var olduğu sürece danışmanlık hizmetleri de devam.edecek.

Özelikle bayanlar danışmanlık konusunda erkeklerden üstün oldukları tartışılmasına gerek olmayan bir konu olup bayan danışmanlar daha iyi hizmet veriyorlar yapıları ve işe bakış açısı dolasıyla başarılı oluyor. Bir danışmanlık iş yeri  açmak isteyenlere en az 4 kişilik bir ekip kurmalarını tavsiye ediyorum.

Danışman olup danışmanlık ofisi açmak isteyenler bizim ile iletişim kurmaları durumunda kendilerine durumu ve niteliklerini belirleyerek uzman olacağı bir alanda gerekli eğitimleri vermek ve ofisi kurarak işletme yönetimi konusunda yardımcı oluyoruz.

Danışmanlar bireysel ve kurumsal olarak paket yada bire bir eğitim vererek kişileri ve kuruluşları geliştirmek insanların hayatına olumlu katkı sağlamak yolu ile faydalı olurken para kazanmak da insani daha mutlu eder.

Yorumlar