Korkaklar Hic Bir Zaman Başarılı Olamazlar






İçinizde kayıp etme korkusu olmasın zira ölünce hepsini kayıp edeceksiniz. Korkuya kapılan insan fırsatlar da bile sorun görür hiç bir konuda girişim yaparak sonuç  alamaz sadece başkalarını başarılı kipta ile bakarken karalar ve küçümseyerek kendini tin eder beceriksiz olduğunu bilir ama kabul edemez.

Kendini topluma kabul ettirmek için. Her konuda bilgi sahibi olmaz ise de içinde eziklik durumunu gizlemek için fikir beyan eder. Açıyorum korkularının esiri olupta başarının hazini avuçlarında  his edemeyenlere. Hiç bir zaman başarılı olamayacaklar.

Başarılı iş yapmak için cesaretli olmak değişime ayak uydurmak anı kararlar vermek, eyleme geçerek sonuçlandırmak için azimle mücadele etmek gerekir. En iyi eğitimi almış elinde bütün olanakları olsa da korkak olanlar değerlendirmez ve hiç bir işe girişim yapamaz.

Ancak gerekli riksi olarak cesaretli olanlar imkansızlık içinde olsalar da bir yolunu bulur amaçlarına ulaşmanın. Ancak buradaki risk ölçülebilir olmalı. Cesaret bilgili ve bilinçli olmak gerekir. Cahil cesareti olanlar kısa zamanda başarılı olsalar da kalıcı olmaz ve kısa sürer.

Yorumlar