Para Cekim Yasası ile Para Kazanmak Mümkün mü?



Kişisel gelişim danışmanları ile yaşam koçların Reiki ile varlık çekim yasası veya maddi varlık seanslari ile para kazanmak ve maddi olarak sıkıntıdan kurtulmanın mümkün olduğunu söylediklerinde inanmistim sonra derin ve uzun düşünce ile buna bende inandım ve gerçekten kazandırıyor.

Kişisel gelişim yada yaşam koçları reiki ile maddi varlık seanslari ile ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için seanslar düzenleyerek ciddi anlamda ücret alarak para kazanıp ekonomik anlamda rahat ediyorlar para kazanarak. Seans alanlarda maddi anlamda rahatlama bekliyor ama nafile para kazanan seansa katılanlar değil seans düzenleyen kişiler para kazanıyor.

Para kazanmak çekim yasası yada seanslar ile olacak bir iş değil . Para kazanmak isteyenler piyasada değer bulan insanlar tarafından talep edilen ürün, hizmet, bilgi üreten insanlara  faydalı olması durumunda insanlar tarafından talep edilen soyut ve somut değerler sunmalıdır.

Çekim yasası yada istemekle birlikte melekler, enerji seanslar, nefes alma, dua yada benzeri yöntemlerle para kazanılırsa neden insanlar üretim, katma değerli, ürün, hizmet yada iş yaparak para kazanmak ve finansman yönetim gibi işletme ve yatırım konularına ilgi  duysunlar ki ?

Kişisel gelişim konusunda duygu kontrolü, pazarlama ve satış çalışmaları, işletme  yönetim nitelikleri, finansman yönetimi, iş ve işletme geliştirmek, insan psikolojisi, ikna etmek, girişim ve girişimcilik, liderlerlik ve yönetim,  iş organizasyonu sağlamak, insanları tanımak, stratejik ve planlama  gibi işi ve işletmeyi daha iyi yapacak nitelikleri geliştirme gibi konular size parasal anlamda kazanç sağlayarak para kazanmanın mümkün olduğu zaman faydalı olur.

Size duygusal olarak dokunan sizi doldurusa getirerek olmayacak işleri yada sizin yetenekler ile durumunuzu analiz etmeden kendisinin para kazanması için sizde olmayan niteliklerin olması gerekli olup sizin yetersiz olduğunu ima ederek başarı yada zengin olmak için kendisini vermiş olduğu eğitim almanızı şartmis gibi insanlardan uzak durun.

Her insanın ve işletmenin gelişmesi gereken yönler vardır. Ancak bu ciddi anlamda elle tutulur size para kazandırmak yada hayatınıza anlam katacak amaçlarınıza ulaşmak için faydalanan. Sizde olmayan özelikleri varmış gibi yafa yapmanız mümkün olmayan iş ve eylemleri yaparsınız diyerek gaz vermek yöntemi ile karar alırsanız duvara toslar eldeki para dan olursunuz.

Kişisel gelişim adı altında soyut ifadeler kullanarak insanlara gaz vererek para kazanmak kolay olduğunu biliyorlar çünkü ülkede keriz çok. Reiki seans ile yada dua , meleklerle  zengin olmayı beklemek zenginlik duası ile işlerin açılmasını ummak tembellikten başka bir şey değil.

Para kazanmak ; gelir artırmak, çalışmak , işletme kurmak, finansman yönetimi, işletme sistemi oluşturma ve kazanan bir sistemin parçası olmak yeni fikir ve icat yada keşifin yaninda eğitim ve yatırım ile mümkündür.

Yorumlar