İş Hakkında Facebook'daki Paylasımlar







Ne yazık kı kendilerini kurumsal olarak ifade eden işletmeler aslında kurum bağlamışlar. Kurumsal kimlik oluşturmak kolay önemli olan kurumsal anlayışla yönetmek.

Parayla ilgili üç yetenek vardır: Onu kazanmak, elde tutmak ve büyütmek. Bunların üçü de birbirinden çok farklı yeteneklerdir.”
( Alıntı)

Bazen söylemek ve anlatmak için susmak yeterli olur..

Harcanan para, akan kan, giden müşteri, verdiğin nefes, ağzından çıkan söz geri gelmez.....

Kullanmasını bilmediğiniz her şey size fayda yerine zarar verir.

Başarıda ne kadar zorluk varsa başarı hazzı o kadar fazla olur. Unutmayın hayata bir amaca ulaşmak için mücadele varsa anlamlı hayat olur yoksa sadece boş bir yaşamak olur.

Tecrübe herkesin kendi hatasına verdiği isimdir,Kişisel gelişimciler; Başkaları hata yaparlarsa yerden yere vururlar kendileri yaparsa yeni deneyim olur.

İnsanın bir durusu, kişiliği olmalı. Dün tükürdüğün yüzü öpmek niye aynaya baktığında soruyor musun kendine insan miyim diye

Para kan gibidir bir kere cıktı mı geri gelmez ve bir bünye ne kadar güçlü, büyük olursa olsun kan olmadığında ölürse işletmelerde batar, Aileler de fakirleşir. Harcamadan iki kere düşünün.

Tv izleyerek girişimci olmak isteyen insanlar yatarak başarılı , internette iş yapmayı , cafede para kazanmayı hayal ediyorlar. Oysa başarı da, parada iş, de sokakta çalışmaya bağlı.

Her amaca ulaşmanın bir bedeli vardır.. Bedelini ödeyen amacına ulaşır..

Değer verirsen değerli olursun insanların yanında

Zarardan korunmak da kárdır.

Zengin olmanın sırrı; İşletme bilgisi ve Yatırımcı zekasında yatıyor

Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez ve hiç bir işi maliyetine yapmaz. İşletme devir alırken ve yatırım yaparken sadece fiyata odaklanmayın.

İcinizde kayıp etme korkusu olmasın zira ölünce hepsini kayıp edeceksiniz. Korkuya kapılan insan fırsatlar da bile sorun görür hiç bir konuda girişim yaparak sonucu alamaz sadece başkalarını başarılı kipta ile bakarken karalar ve küçümseyerek kendini tin eder beceriksiz olduğunu bilir ama kabul edemez.

Kendini topluma kabul ettirmek içi. Her konuda bilgi sahibi olmaz ise de içinde eziklik durumunu gizlemek için fikir beyan eder. Açıyorum korkularının esiri olupta başarının hazini avuclarinda his edemeyenlere.

İnsan tv, oyun gibi boşa zaman harcadığının birazını kendine ayirsa işinde uzman daha bilgili, aile bağları güçlü ve mutlu olur. Uzun yaşam istemek yerine zaman değerli kullanım elimizde





Yorumlar