Mersin'de Gayrimenkul Yatırımında Hizmetlerimiz.







Mersinde kurulacak olacak Oran Gayrimenkul yatırım danışmanlığı olarak Gayrimenkul satış, kiralama, kat karşılığı arsa olarak yine Mersin'de gayrimenkul konusunda ticari gayrimenkul, konut gayrimenkul ve arsa ile tarla yatırımı konusunda danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 


Sizlere daha iyi hizmet vermek için Oran Gayrimenkul yatırım danışmanlığı olarak " Yatırımcının Doğru Adresi" sloganı olarak Gayrimenkul yatırımı yapacak olanlara hizmetlerimizi daha doğru ve yatırımcının kazanması ve karı gayrimenkul yatırımı yapmaları için bölgesel çalışma yaparak değerlendirme yaparak doğru fiyatla doğru gayrimenkul yapmalarını destekliyoruz. 

Gayrimenkul satış öncesi hizmetler olarak

1. Bölgesel çalışma yapmak ve değer tespiti ile fiyat belirleme işlemi yapıyoruz. Almak yada satmak istediğiniz gayrimenkullun değerini tespit ederek doğru fiyat ile satış yapmanız yada gayrimenkul yatırım yapmanıza destek veriyoruz. Bölgenin il ilçe olarak Gayrimenkul türünü göre yatırım ve kira getirisi ile amortisman süresi hesaplanarak detay verileri tutuyoruz. 

2. Mersinde evini satmak isteyen yada satın almak isteyene talep üzerine ücretsiz değer tespit yapıyoruz. Böylece doğru yatırım yapmasına fizibilite hazırlıyoruz. Ayrıca gayrimenkul imar, tapu durumu, iskan izinleri, abonelikler, borç  ipotek e haciz ve vergi durumu, hukuki, ve gayrimenkul değeri tespit ederek yıllık değer artışı konusunda çalışma yapıyoruz. 

3. Konut satış hizmeti olarak 

A. Konutun değerini tespit etmek ve eksiksiz ekspertiz raporu hazırlayarak değer tespiti yapmak. 

B. Tanıtım kataloğu hazırlama ve site ilanı hazırlama, pdf formatı hazırlayarak 2900 kişi olan yatırımcılara bilgi vermek.

C. Gayrimenkul yatırım ve tanıtım semineri düzenlemek.

D. Satış ve müzakere sürecini yürütme, anlaşma sağlama, 

E. Finansman, hukuk desteği sağlamak.

F. Satış yada kiralama anlaşmaları sağlamak.  Tapu işlemleri yapmak. Kiralama ise kira bedeli tahsil ederek mülk sahibine havale yapmak.

G. Har hangi bir durumda kiralık gayrimenkulleri anlaşma çerçevesinde ve hukuki olarak boşaltma işlemi. 

Destekleri veriyoruz. Ayrıca Mersinde  gayrimenkul satışı, gayrimenkul kiralama olarak ayrıca cins değişikliği ve imar çalışmaları yapmak. 

4. Kat karşılığı anlaşma yapmak ve inşaat firmaları ile görüşme yapmak. 

5. İsteyen gayrimenkul almak yada satış yapmak isteyen insanlara  abonelik işlemleri, tadilat ve dekorasyon yaptırma, nakliyat hizmetleri vermek için en az 40 kişi ile ve 3 firma ile hizmet vereceğiz.

Yorumlar