Mersin İşletme Yönetim Danışmanı






Ben Abit Gülistan olarak İstanbul'da 10 toplamda 13 yıllık deneyim ile birlikte Mersinde işletme yönetimi, yatırım danışmanlığı, finans yönetimi, hibeler ve teşvikler, kosgeb destekleri ile tkdk kırsal kalınma hibeleri, yeniden yapılanma, proje hazırlama, kredi işlemleri, Kurumsallaşma, işletme iş planı, fizibilite  oluşturma, satış ve pazarlama, insan kaynakları, iş kurma ve girişimcilik konularında Mersin firmalarına ve bireysel olarak da girişimcilik, işletmecilik ve bireysel finans yönetimi, gayrimenkul yatırımları konuşunda danışmanlık hizmetleri veriyorum.  

Mersinde ki danışman firmalar daha çok kişisel gelişim ve psikolojik danışmanlık kapsamında faaliyet gösteriyorlar. Diğer kalan firmalarda kosgeb ve tkdk projeleri hazırlama konuşunda olup işletme yönetimi ve yatırım konuşunda profesyonel olarak faaliyet gösteren ve işletmenin kurulumundan büyümesine kadar bütün süreçleri takip eden Mersinde danışmanlık firması yok.  

Mersinde ki firmalara hizmet vermek amacı ile profesyonel çözümler sunarak işletmelerden düşük maliyetle en fazla kar elde etmeleri için kurulum, yapılanma ve kar artırıma, maliyetleri düşürme devamlılığı sağlamak için sürekli gelişme ve ilerlemesi için danışmanlık hizmetlerinden faydalanmalarını tavsiye ediyorum.    

Mersinde danışmanlık olarak misyonumuz insanlarımıza iş olanağı sunan işletmelerin ayakta kalmasını sağlamak ve daha çok iş yapması için büyüme yöntemlerini sağlayarak daha çok insan çalışmasına destek olmak amacı ile  ücretsiz işletme analizi de yapıyoruz.  

Mersinde ki firmalar bir çok ilde faaliyet gösteren işletme yöneticilerinden danışmanlık konuşunu daha sıcak bakıyorlar. Bu anlamda Türkiye genelinde Mersin ili 11. sırada yer alıyor. İşin uzmanı olan profesyonel ekiple birlikte sizlere danışmanlık hizmetleri vererek  devlet desteklerinden faydalanmanızı, finansal durumu düzelterek kredi puanını artırmak ve kalıcı olarak işletme geliştirme, kurulum ve yönetimi ile işletmenizden  daha fazla para kazanmak ve doğru yatırımlarla sizleri zengin etmek için çalışıyoruz.   

Her işletmenin geliştirilebilir bir yanı vardır ve her işletme kosgeb, tkdk, ekonomi bakanlığı, turizm ve kalkınma ajansları, Tarım bakanlığı ve Avrupa birliği hibelerinden faydalanmanız için iş planı ve hibe dosyası hazırlıyoruz. Siz danışmanlık hizmetlerinden faydalanmaz sanız rakipleriniz faydalanır ve fark yaratarak sizden bir adım önde olurlar.   Bu hizmetlerimiz sadece mersin için değil Tüm Türkiye de geçerlidir. Bize danışmadan karar vermeyin. 


Yorumlar