Fakirler Yoksul, Orta Gelirliler Fakir Yaşıyor

Ülkemizde satin alma gücü düşük ne yazık ki gelir düzeyi de az orta gelirleri olanlar lüks içinde fakir hayatı yaşarken fakirlerde lükse özenerek yoksul hayatı yaşıyorlar ki zaten yoksul olanlarda sadece yaşamaya devam edecek kadar para kazanıyor. 

Yoksullar gelirlerini artırmak için mesleki eğitim,  Fakirler birikim yapmayı, Orta gelirler işe yatırım yapmayı öğrenerek işletme kurmak ve yatırım yapmaya öğrenmelisiniz. 

Öncelikle zengin olmak için içsel niteliklere ve para bilgisine sahip olan insan planlama yaparak bir üst sinifa geçene kadar giderlerini en alt seviyede tutarken gelirlerini en üst düzeye taşıyarak bir üst sınıfa geçmelidir. 

Yoksullar meslek,  Fakirler işletme kurmak,  orta gelirler yatırım yapmayı öğrenmek zorunda yada olduğu sınıfta kalmaya devam etmelidir.

Zengin olma potansiyelli en fazla olan insanlar orta sınıf gelir grubuna sahib olan insanlardır.  Sınıf atlamak isteyen insanlar lüks tuzağından uzak durmali.

Gelirinizin altinda standartlarda bir hayat yaşamak sorun olmaz ama gelirinin üstünde hayat yaşamak isteyenlere her zaman sorun olur.


Yorumlar