Kime Danışmak Gerekli

Insan hayata her zaman birilerini danışma gereği duyar ve bu konuda birilerinden destek almak gerekir.  Ancak ülkemizde her insan her konuda kendini çok bilgili zannederler ve kulaktan dolma bilgiler ile yarım yamalak bilgisiyle yol göstermeye kalkar.

Bir konuda danışmanlik hizmetleri almaya karar verirsiniz o konuda bilgisi olan ve yapan bu konuda en az 10 yıllık birikim olan insanlar dan faydalanın.

Hayatinda hic boe başarısı olmayan ve 40 yaşına kadar gelmiş insanlar kendilerini dansjman olaral lanse edip güzel sözler ile bu işi yapacaklarını düşünüyorlar.

Danışmanlik iki sandalye bir masa ve bilgisayar ile yapılan iş olmayıp danışmanlik ofislerinin  ve danışmanların sermayesi entelektüel sermaye olan bilgi ve birikimleridir.

Danışman o sektörle birlikte farklo sektörlerde bilgileri olan insanlar sadece bir konuda danışmanlik hizmeti verecek olanlardan daha faydalı olur.



Yola yolu bilen ve o yolda gitmiş insanlardan bilin ve yapanlarin bilgileri ve deneyimlerinden faydalanın.  Söz konusu iki kitap ve bir makale okumaları onları uzman yapmaz. Danışman sizo doğru yönlendirmeli ve tarafsız olmalı.  Bir firmaya ait olan danışmanlar sizi kendi firmalarindan uada ürünlerini almanız için yönlendirme yapar.  Bağımsız danışman işe size en karlı ve doğru kararla yönlendirme yapar.

Yorumlar