Okumadan Bilgi Sahibi Yapmadan Usta Olunmaz

Midemizi doyurmak için harcadığimiz paranin 28'de 1 kadarını eğitim için harcıyoruz onun için beyni aç midesi tok insanlar var etrafımizda ve en çok da midesi dolu olanlardan zarar geliyor.  insanımiz twitter mesajından fazlasını okumuyor dolayısıyla her konuda fikri ama hic bir konuda bilgisi olmuyor.

Bir konuda bilgi sahibi olmak için en az 6 yil devamlı insan kendini eğitmeli gunde en az 1 saat kendini geliştirmek için okumalı sadecr kısa yazı ve işin sırrı veya işin özü gibi bilgiler afrodizyak seklinde kendini gaza getiren masalar anlatan yazar ve kitaplara itibar etmeyin.

Daha çok mesleki kitap ve dergiler ile makaleleri okuyun kitaplar derin bilgi verir dergiler fikir makale ise  sadece bir fikir idaa ederler. 

Bir konuda uzman birini arayacaksaniz o işi yapandan destek alin yapmayan bilgisi olabilir ama tedaylarini ve hissini bilmez.  Okuyan bilir ama başaramaz yapan hem bilir hemde uzman olur. 

Gelirinin en az % 5 kadar olanı kendinizi geliştirmek için harcayın ve danışmanlardan yararlanın bu hayata eğitme önem vermezseniz hic bir konuda başarı sağlayamazsınız. 


Yorumlar