Zenginler Nasıl Zengin Oluyor

Fakirler meslek edinmek, orta gelirli olanlar kariyer yapmak ve kendi işini kurmak için zenginler ise işletme sistemi kurmak ve yatırım yapmak için çalışır yada para kazandıran sistemin parçası olurlar. Fakirler günü kurtarmayi planlarken zenginler geleceğin planını yaparlar.

Fakir insan daha çok kendi eziklik ve zengin görenmek için duygusal düşünerek hızlı tüketim ürün ve kendisinden para çıkışı etmeye devam eden ürün ve hizmetler, araç ve değer kayıp eden yatırımlara harcama yapar. 

Zenginler ise mantık çerçevesinde kendilerine gelir getirici yatırımlara para harcayarak oradan gelen gelir ile giderlerini karşılayarak kendisine gelir getirecek yatırımlara devam eder. 

Onun için fakirler para kazandıkça para gideri olan harcamalara yönlenir ve daha sonra gideri karşılamak için daha fazla çalışıyor ve beli bir noktada mali kriz başlar. 

Zenginler ise kendilerine para kazandıracak mantıklı yatırımları yapacak olduğu için hem daha rahat hayat yaşar hemde geliri artarak devam eder.

Fakirler zengin olmayi öğrenmeli ve kendilerini zengin edecek yatırım yapana kadar birikim yapmalı ve sabır etmelidir.  Ancak yatırım yapmak için de bile ciddi anlamda yatırım ve isletme bilgisi ile finansal tamam yönetim konularında bilgi sahibi olunmasi ve uzman kişilerden yardım almanızı tavsiye ederim. 


Yorumlar