Danışmanlık Ücreti Almak Doğru Mu?

Arkadaşlar danışman sizlere doğru bilgilerle hizmet vermek için yıllarca deneyim ve bilgileri ile sizin sorularınıza en doğru çözümü önermekle en az zarar ile direk kazanç saglamanizk yada zarar eden işletmenize kara geçirmek için en hızlı ve güvenli öneri yapar.  yada zarardan kurtarır.  

Bu bilgi ve deneyim sahibi olmak için yıllarını ve parasini harcar ailesi ile zaman geçirmek yerine işine odaklanır değerli eğlencede iken o isletme geliştirmek ve sizi faydali olmak için çalışma yapar işinizi takip eder. tabi ki bunun bir bedeli vardır.  Bu da danışmanlik ücreti olarak yansır.  

Bazi insanlar telefon açıklarında danışmanlik ücreti istediğim de ' Sağol usta' diyerek görüşme sonlaniyor. Şimdi yıllarca benim hayat ve para harcayarak edindiğim bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak isteyen kişi buna para istememe neden bozulur.  Ben ömür harcayacak ama adam telefonla bilgileri bedelsiz alacak yok oyle yağma.  

Ben danışmanlik ücreti almadan bilgi vermiyorum diğer arkadaşları bilemem.  He değersiz bilgisi olan insan bilgi verebilir çünkü zaten değersiz yada yanlış yönlendirme ile karşı taraftan kazanç sağlayan kişilere bir şey diyemem ama ben hiç bir firmanın temsilcisi değilim ürünüde satmıyorum. Para vermedin fikir almak istersiniz blogumda genel bilgi bulursunuz ama size özel bilgi  için benimle görüşme yapmanız lazım.  

Bir Hayat kadınına 200 tl ödeyen ama işletme ve yatırım bilgisi için 200 tl ödeme yapmak istemeyen insanları kendi haline bırakın ne halleri varsa görsünler öyle insanlardan topluma da kendilerine de fayda olmaz. 

Bir de danışan kendini çok akıllı karşısına daki danışmanı aptal olaral görenler var. Evraklari nasıl yaparız , Sen bize telefonda bilgi ver, ücretsiz fizibilitesini hazırla, sen bize söyleyin biz yapalım yada bizlere bilgi verin eğer uygulama yaparsak ücret öderiz gibi bir durum söz konusudur. Bu sizden bilgi akip bir daha aranmayacaksiniz demek oluyor.  

Ben danışman olaral size en doğru bilgileri verim ama uygulamaya koymaniz size bağlı tıpkı doktor ilaç yazar ama kullanmayi size bırakması gibidir. 

Telefonda yada sadece bir makale ile bütün bilgi kaynağına eristiklerini zan eden insanlar var.  Ayrıca yatırım yapacak yada iş kuracak yada işletmem var diyen insanlar size danışmanlik ücretini ödemek istemiyor işe ya sizi bedava yolunacak kaz yada sırf iş olsun diye arıyor size ödeme yapacak kadar parası yoktur.  Bazende danışmanlik yapan danışmanlar arıyor benden aldıkları bilgi ile danışmanlik yapıyor. 

Danışmanlik yapan arkadaşlar hiç bir konuda kim olursa olsun bilgi vermeyin keriz yerine konmyin genel yapılacak bilgisi verin ama sakin detaylara girmeyin. her bilginin bedelini biz ödediysek ve kalıcı olmak istiyorum diyorsanız  bunun tek yolu ücret almaktır.  Yoksa başkasını zengin eder kendiniz de fakir kalmaya devam edersiniz.  

Bir iş planı olmayan vizyonsuz ve bilgi ile deneyime değer vermeyen insanlara sizde değer vermeyin. Hizmetinizin karşılığını alın ki bilginiz değerli olsun. 

Milyon Dolarlık yatırım yapmak işteyen ama toplantı için giderinizi karşılamayan danışman ücreti ödemeyen birini bilgi vermek sizi aptal yerine koymak demek oluyor sizin bütün iyi niyet duygularina hakim olsanız da. Aptal yerine koymayın bilginiz ve emeğinize yazık. 

Danışman danışan insanı zirveye çıkartir en az maliyetle ve hızlı şekilde tabi ki bu da bilgi deneyim ve yapmaktan geçiyor.  Kendine faydası olmayan danışmaninda size faydası olmasını beklemeyin.

Danışmanlik maliyetinden kaçan bedelini kat ve kat öder.  Yalnız bunu direk farketmez ise de para kayıpları olarak karşıniza çıkar. Danışman size bilgi ve tecrübesi ile zarardan kurartir yada en iyi şekilde faydalanmanizi sağlar.

Yorumlar