İşinde En İyisi Olmak İçin Eğitimin Önemi

Eğitim kişiyi faaliyette geçirmez. Faliyette geçen kişinin bilim. inanç ve etik değerler çerçevesine yapılan işin doğru yapılmasına ve en az hata ile sonuçlandırılması için mantık çerçevesinde karar almanızı sağlayarak yanlış yapmanizi önler.

Faliyette geçmek kişinin hayata bakış açısına  bağlıdır.  Kimse eğitmen ve öğretmenleri suçlamalasin!!!!! Kişi eğitim alacak kapasitesi ve isteği yoksa en iyi öğretecek kişinin yapacağı bir durum yok.

Hangi alanda olursa olsun kişi öğrendiklerinin ve öğretilenlerin üzerine kendisi yeni bilgileri öğrenme düşenme ve  tecrübe ile gelişmelere bağlı olaral yada kişilerden destek alarsa ancak işinde en iyisi olur.

Eğitim iş yapmak isteyeni doğru yerde doğru zamanda doğru kişiler ve doğru bilgi ile faaliyette geçmesi durumunda fayda sağlar.  Şöyle düşünün her şeyi biliyor ama yapmıyorsunuz suçlu siziniz. Ama bizim insanımıza göre kader suçlu.  Siz ne dersiniz?

Madem bir iş yapacaksın yaptığın işin hakkını vereceksin yada hakkini verdiğin işi severek yapacaksın.  Yoksa eğitim seni zirveye taşımaz.

Yorumlar