Zengin Olmak İsteyenler







Nasıl soru? Kim olmak istemez ki hayallerinde olan yaşama kavuşmak varlıklı olmak. Bu zamanda maddiyatı ret etmek akıl karı işi değil. Bazılarınızda zengin ama daha zengin olmak istiyorsunuz, Bazıları da zenginliğe karşıdır. Aman canım boş ver öbür dünyaya mı götüreceğiz, azıcık başım ağrısız basım olsun, 


 Önemli olan zengin değil mutlu olmak, Para dediğin el kiri gibi kelimeler zengin olmak istemeyenlerin değil, zengin olmayı beceremeyenlerin kendilerini vicdanen rahatlatmak için uydurdukları ve sonra inanarak çevresindeki insanları da ikna etmeye çalışırlar. Kendileri fakir ya onlarda zengin olmasın. 



Bazılarınız da diyecek ki çok okuduk böyle yazıları haberler, ancak değişen bir şey yok. Haklısınız nitekim piyasada sizleri zengin ve maddi varlıklı olmakla ilgili yayınlar yazılar bolca bulunmakta. Kişisel gelişim ve psikolojik içerikli bu yazılar sadece yazanları zengin ediyor, 


okuyanları değil sizler ona benzer yazılar yerine planlı ve programlı adım adım zengin olmanızı sağlayacak finansal yönetim ve yatırım konularında bilgilerimi ve paylaşmaya devam edeceğim. Siz de yeteri kadar ister ve çalışırsanız sizlerde varlıklı olursunuz. 


Uzun zamandır İşletme yönetimi konularında; finansal yönetim, işletme kurma, girişimcilik, üretim, pazarlama ve satış, yeniden yapılanma, sistem oluşturma, maliyet yönetimi, müşteri ilişkileri karlarınızı artırıcı faaliyetlerde danışmanlık yapıyorum.


Yatırım konusunda işe; Planlama, proje analizi, yatırım analizi ile birlikte yatırım yaparak kısa zamanda en fazla gelir getirmesi için sizlerin bireysel finansal yönetimi doğrusunda Gayrimenkul alımı ve alımında dikkat edilecek noktalar arsa, konut, ticari iş yeri ile işletme alım satımında sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz. 

Hepinizi zengin etme durumumuz yok bizler sadece sizlere yardımcı oluruz. Amacımız varlık ve zenginlik durumunuza doğru bilgilerle katkıda bulunarak çıtanızı yükseltmektir. Bu gün Antakya’da asgari ücret alan biri bile ev sahibi olma durumu söz konusudur.


 Sizlerin daha varlıklı bir hayat yaşamanız için doğru yatırım yapmanıza ve işletmenizden daha fazla kar sağlayarak toplumsal ilerleme de zenginleşmede sadece ufak bir katkım olursa bu benim için yeterlidir. Sizler varlıklı olursanız daha mutlu toplumlar oluruz. 



Saygı ve Sevgilerimle 
Abit Gülistan 


Yorumlar