Rus Kızı Türk Kızından Başarılı mı?





Türk erkekleri arasında giderek artan yabancı kızlarla evlilik merakı, özelikle Rus kızları ile arkadaş olmak ülke asrı devletlerdeki kızlarla evliklik giderek artıyor. Nitekim Rus Kızları, İtalyan bayanları, Fransız hatunları derken Suriyeli bayanlarla evlilik oranında da artış yaşanıyor. Gerekten yabancı kızlara evlenmek için gösterilen nedenler kabul edilebilir mı? Türk kızlarının iyi yada kötü oldukları, Rus kızlarının üstünlüklerini ve seksi giyinmeleri erkeklere ilgi göstermeleri beni hiç ilgilendirmiyor. 


Asıl konum yabancı hayranlığımızın yanında kendi insanımızı ve bizi biz yapan değerleri ayaklar altına alırcasına kötüleştirmedir. Öyle ki bir iş bas vurusu için bir Rus kızı ile Türk kızı başvuru yapsın emin olun Rus kızının kabul edilmesi daha yüksektir. Özelikle kurumsal firmalarda yabancı yönetici sayısı aylı fazla bunun özelikle Amerika kökenli olursa ne bildiğinin hiç bir önemi yok, Yabancı ya kesin iyi biliyordur. Onun yerine çok iyi okullarda okumuş yetenekli ismi sadece Ahmet yada Mehmet olduğu için soğuk bakılıyor. 


Simdi bu konuların yanında daha biz kendi içimizde vatandaşlık ve ülkeye ait ola duygularına sahip değiliz. Kendi içimizde bir birimizden nefret ediyoruz. Hepimiz bu durumdan sözde şikayetçiyiz ama hepimiz aynısını yapıyoruz. Ondan sonra da yabancı ülkeler de neden Türk iş adamı ve iş kadınlarının sayısı fazla değil diye dert yanıyoruz oysa sen kendi insanına değer vermiyorsan onlardan sana ve senin insanına ülkene değer vermesini beklemek ne kadar doğru ki ? 

Aynı durumda ticari mallar, hizmet ve ürünler için de geçerli sırf yabancı hayranlığımızdan dolayı kendi barkodlu ürünleri kötüleyerek almayız Türk malı mı at çöpe, yabancı mali mi koy cebe diyoruz. Yani kendimiz üretiyoruz ama kendimiz kullanmıyoruz ondan sonra da milliyetçi duygularla aslında Ülkemizde üretilen ürünleri kullanmalıyız diyoruz. Nitekim reklamlarda bile avruba havası var, Sanki müşteri Avrupalı gibi Reklam yabancı, müşteri yerli

Not: Yahudiler neden zengin ve dünyada söz sahibiler çünkü kendi ürünlerinden başka ürün kullanmazlar ve çok zor şartlarda kalmadıkları zamanlarda da yabancı insanlarla iş birliği yapmaz bir birilerini desteklerler. Onlara göre faiz kendi aralarında alıp vermek haram sadece ve bir insan en az 3 tane işletmeyi batırana kadar göz yumarlar ticareti ve işletme yönetimini öğrensin diye ondan sonra büyük işletme kurarlar. 





Yorumlar