Zengin Olma Yöntemi



Ücretsiz otomobil sahibi olmak nasıl fikir? Simdi diyeceksiniz ki kim istemez ki?  Bedava dediysek de gerçekten bedava değil ama size bedavaya getirme yönetmenden söz ediyorum.  Ayrıca insan 4 ile  6 yılda zengin olmak, öz sermayesine göre yılda % 150 ile 200 oranlarında kar elde etmek, Konut yatırımına göre 4 veya 5 kat daha fazla para kazanma  fırsatları var hemde hayatı dilediğiniz gibi yaşarken. Bu olanakları son zamanlarda hızla artan ges ( Güneş enerjisinden elektrik üretimi ) sunuyor. 

Bir otomobil yada ev fiyatına yatırım yaptığınızda aylık geliri ile evinizi ve otomobilinizi alırken  kendini yenileyerek sermeyesine korumaya devam ediyor. Bu şekilde yatırımlar otomobil sahibi olduğunuz gibi ödemeler bitiğinde de yatırımınız size para kazandırdığı için Çifte kazancınız oluyor. Ev almak, kiraya vermek yerine ges projesi için yatırım yaparsanız evinizi yine taksitle alırken konut yatırımına göre 4 kat fazla gelir elde edersiniz. 

Yeterli miktarda parası olmayanlara da yatırımın % 15 nakit karşılamaları durumunda % 85 kadar 8 yıl vadeli 2 yıl ödemesiz kredi olanlarıyla elektrik üreterek devlete satmanız durumunda kendi ödemesinin yanında size de para bırakıyor. Kendini 4 ile  6 yılda amorti ederken sizin geciminizide sağlıyor. Bu durumda sizin öz sermayenize göre yıllık % 150 ile  % 200 arası kar elde etmiş oluyorsunuz. Size başka hiç bir yatırım bu kadar rahat para kazanma fırsatı vermez. Bunun yanında elektrik faturalarından kurtulur zamlardan etkilenmezsiniz. 

Sizler de ges yatırımı ile para kazanmak istiyorsanız bizlere iletişme geçmeniz durumunda sizin elinizdeki olanaklara göre en az yatırımla en fazla gelir getirecek  aktif yatırım sahibi olup para kazanmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Amacımız sizlerin mutlu ve zengin olmanıza katkı sağlamaktır. 

Yorumlar