Bloglarin Isletmelere Katkilari



Zaman farklı ve karlı olma zamanı eskiden yapılan yönetmeliklerle ve islerle bu günde basari beklemek mantıklı  değildir. Nitekim sanayi devriminden bilgi dönemine geçişle birlikte teknoloji ve netin yayılmadaki is yaşamına hayatimizi ve alışkanlıklarımız hızla değiştirdi. Bir zamanlar web sitelerinden yetinen müşteriler şimdilerde ise urun ve firma ile ilgili geniş  bilgi arayışları ile firmanın ve kişilerin bu  konuda ne kadar bilgili olduklar ini görmek  istiyor.

 Web sayfaları bir birinin kopyası olduğundan kimse detaylı bir şekilde okuma be inceleme gereği görmüyor onun yerine orijinal   yazılar okumak daha çok hoşuna gider oldu bu da blogların önemini artırdı. Çünkü  orada gerekten biri ile muhatap olduklarını  biliyorlar bu isletmelerin islerinde ilerlemesi için itici güç meydana getiriyor. Yakin zamanda her isletmenin web sitesinin yanında blog oluşturmalılar ve hedef kitleye hitap edecek en az 30 tane makale yayınlamaları gerekiyor. 

İşinizi  ve ürünlerinizi ihtiyacı olan insanların sorularına cevap verir nitelikte olmalıdır.  İşinizi ve kendinizi anlatmanın en kolay ve basit yoludur bloglar üstelik bedava ve en basit bilgi ile yazılar hazırlamak yayınlamak mümkündür. Öyle kodlarla programlar bilmek zorunda değilsiniz. Kariyer yapmak isteyen insanlara da bloglarlarin önemini bilmelidir. Üniversite de okuyan her örgenci blog oluşturup bilgilerini yayınlayarak daha iyi bir kariyer elde eder. 

Yazılan yazıları sosyal ağlarda paslayarak daha fazla insanin dikkatini çeker ayni zamanda arama motorları da sizi endeksleyerek okunurluk seviyenizi artırır. Dileyen sponsor bularak para kazanır.



Yorumlar