Ticaret Yapmak İstiyorum Diyenler

Ticaret yapmak isteyen insan kadar işletme kurmak isteyen insan var. Peki ticaret mi daha mantıklı yoksa işletme kurmak mı daha karlı olur. Ticaret yapmak için de işletme kurmaniz gerekiyor.

Ticari işletmelerin temelinde üreticiden alıp tüketiciye satmak olurken işletmelerin amacı nihayi son kullanıcıya ürün yada hizmet üretmek için imal etmek yatar. Her zaman para kazanmak için ürün yada hizmet üretmek yeni icat yada keşif yapmak zorunda değilsiniz. Ticaret yaparsınız yine kazanırsınız.

Ticaret yapmak isteyenler pazar gore ürün yada ürüne göre pazar alanı bularak üretici ile iletişime geçmek ve o ürünün bölgede satışını yapmak, depolamak ve dağıtımıni yaparak para kazanmaya başlamaktir. Kimi toptan ticaret yaparken hedef kitlesi kurumlar ve firmalar olur.

Kimi de son kullanıcıya yonelik parekende hizmeti sunan işletmeler kurarak ticaret yapar. ister ticari bir işletme isterseniz üretim için işletme kurun bir iş fikiriniz ve şermaye ile oso yönetecek teknik bilgi ve işletme deneyim, iş bilgisi olmalıdır.

İster işletmeci, ticaret adami yada girişimci olun para olmaz ise olmaz. İşletmecilik ve ticaret para zekası ister. is dünyasınin temelinde iş fikri ile harmanlanmış para yatar.

Çok iyi iş fikriniz ve paranız olsa bile iş bilgisi ve işletmecilik bilginiz yoksa para kazanmak hayaleden öteye gitmez. Parasiz insan iş kurmak için bankadan kredi de alamaz kızda vermezler.

Ticaret yapmak para ile para kazanmanın yollu olup iş fikri ve planı olmali. İş dunyasinda aslında işletmekte ticarette temel olarak para ile para kazanmaktır.

Para ile para kazanmak ancak bir iş fikri ve ve plan olduğu zaman meydana gelir. Yoksa düşük yerde para ile para kazanilmaz. Bir iş fikriniz varsa o zaman para ile para kazanırsınız. Siz hiç paranın iş fikrini harekete geçirdiğini gördünüz mü. Ama fikir her zaman parayı harekette geçirir. Parasal zekasi ve basarili iş fikri olanlar para kazanır. Başarısız iş fikirleri de para kayıp ettirir.

Yorumlar