Çalışarak Para Nasil Kazanılır?

  

Güzel sözler hoş ama karşılığı boştur.  Sadece güzel söz duymakla, Söylemekle bir şey olmaz. Güzel konuştuğunuz için size para veren oldu mu, yada siz birine para verdiniz mi?  Yaptığınız işi güzel yaparak güzel anlatin ama sakın süslü kulağa hoş gelen cümleler ile olmayacak işi olacak gibi anlatmayin. Para konuşmak ile değil akıl ile Çalışarak kazanılır.

O zaman insan neden hepimiz çalışıyoruz neden hepimiz para kazanarak rahat bir hayat yaşayamiyoruz? Çünkü çalışmalarda çok farklı kimi bedenen, akıllarıyla  ve yetenekleri, parası ile çalışır insanlar.   Aslinda hepsini bir arada kullaniriz. Bunun sonucunda kazanan parayi da doğru yönetmek önemli.  Finansi doğru yönetmeyen insan ne kadar kazanırsa kazansın yine yetersiz gelir kazançları.

Kimse a bunun güzel düşüncesi var para verelim,  Bak ne güzel yazmış buna da para verelim,  Bak ne kadsr güzel konuştu bunada para verelim demezler.  İş yapanlar para kazanır. Düşünce gücü ile motivasyon sözler ile bu işler yürümez.  Çalışmayi bilmeli,  Kazandığını değerlendirmeli ve bunu devam ettirmeli ....


Yorumlar